ΗΠΑ: Συνελήφθη άνδρας στο Μιζούρι για τις απειλές σε εβραϊκά σχολεία και λόμπι

ΗΠΑ: Συνελήφθη άνδρας στο Μιζούρι για τις απειλές σε εβραϊκά σχολεία και λόμπι

Ως δράστης φέρεται ο 31χρονος Χουάν Τόμπσον, ο οποίος κατηγορείται για τουλάχιστον 8 ενέργειες - Ξεπέρασαν τις 100 οι απειλές

ΗΠΑ: Συνελήφθη άνδρας στο Μιζούρι για τις απειλές σε εβραϊκά σχολεία και λόμπι
Στη σύλληψη ενός άνδρα από το Μιζούρι των Ηνωμένων Πολιτειών
για την υπόθεση των απειλών σε εβραϊκά σχολεία και κτίρια, προχώρησε η ομοσπονδιακή αμερικανική αστυνομία, μετά από έρευνα που διενεργήθηκε σε πολλά σημεία της χώρας.

Κλείσιμο
Η επιχείρηση της ομοσπονδιακής αστυνομίας πραγματοποιήθηκε μετά από συνεχόμενες απειλές σε μεγάλο αριθμό εβραϊκών κτιρίων κατά το προηγούμενο διάστημα, σε διαφορετικές πολιτείες. Επίσης, γίνεται έρευνα για το αν σχετίζεται με τους βανδαλισμούς σε εβραϊκά κτίρια στο Μιζούρι, την Πενσυλβάνια και πρόσφατα τη Νέα Υόρκη.

Οι απειλές σε εβραϊκά κέντρα και σχολεία κατά τον Ιανουάριο και τον Φεβρουάριο, με πιο πρόσφατο κρούσμα την περασμένη Δευτέρα, ξεπέρασαν τις 100, περιλαμβάνοντας στη λίστα και το Jewish Community Center Association Βόρειας Αμερικής.

Η ομοσπονδιακή αστυνομία σε συνεργασία με το FBI ανακοίνωσαν το όνομα του συλληφθέντα, ο οποίος είναι ο 31χρονος Χουάν Τόμπσον, ο οποίος κατηγορείται για τουλάχιστον οκτώ ενέργειες. 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης