Η επτάχρονη Μπάνα που στέλνει tweets από το Χαλέπι είναι ζωντανή

Η επτάχρονη Μπάνα που στέλνει tweets από το Χαλέπι είναι ζωντανή

Όπως δήλωσε ο πατέρας της στο Γαλλικό Πρακτορείο μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας από το ανατολικό Χαλέπι τόσο η ίδια όσο και η οικογένειά της είναι καλά στην υγεία τους 

Η επτάχρονη Μπάνα που στέλνει tweets από το Χαλέπι είναι ζωντανή
 Η επτάχρονη Μπάνα  Αλ Άμπεντ από το ανατολικό Χαλέπι που έγινε γνωστή μέσα από τις αναρτήσεις της στο twitter και τις περιγραφές της για τους αλλεπάλληλους βομβαρδισμούς στην περιοχή είναι καλά στην υγεία της τόσο η ίδια όσο και η οικογένειά της επισήμανε ο πατέρας της.

Ο λογαριασμός της μικρής Μπάνα είχε σιγήσει για αρκετές ημέρες. Μάλιστα στο τελευταίο της tweet έγραφε: «είμαστε σίγουροι πως καταλαμβανόμαστε από τον στρατό τώρα. Θα ξαναϊδωθούμε ξανά κάποια άλλη ημέρα, αγαπητέ κόσμο. Αντίο- Φατιμά». 

Κλείσιμο
«Το σπίτι μας έχει καταστραφεί από τους βομβαρδισμούς» δήλωσε ο πατέρας της Ghassan στο Γαλλικό Πρακτορείο μέσω τηλεφώνου από το ανατολικό Χαλέπι.

«Ο στρατός ήρθε πολύ κοντά στη γειτονιά μας. Εμείς φύγαμε σε ένα άλλο μέρος στο ανατολικό Χαλέπι και η οικογένεια είναι καλά», είπε, προσθέτοντας ότι «η σύνδεση στο internet είναι πολύ αδύναμη εδώ».



Επιβεβαιώνοντας την είδηση ​​την Τρίτη το πρωί, η Μπάνα έγραψε στο λογαριασμό της: «Γεια σας φίλοι μου, πως είστε; Εγώ είμαι μια χαρά. Είμαι όλο και καλύτερα χωρίς φάρμακα και με πολλούς βομβαρδισμούς. Μου λείπετε – Μπάνα».

Ο λογαριασμός της (@alabedbana) έχει πάνω από 211.000 followers ενώ είχε τραβήξει την προσοχή ακόμα και της  συγγραφέα του «Χάρι Πότερ», Τζόαν Ρόουλινγκ. 

Στις 29 Νοεμβρίου, η Μπάνα δημοσίευσε στο λογαριασμό της μια φωτογραφία από ένα κατεστραμμένο κτίριο και έγραφε:

«Αυτό είναι το σπίτι μας. Οι αγαπημένες μου κούκλες πέθαναν κατά του βομβαρδισμό του σπιτιού. Είμαι πολύ λυπημένη αλλά ευτυχισμένη που είμαι ζωντανή – Μπάνα». 




Σε άλλα tweet η Μπάνα έλεγε πως ήταν άρρωστη και πως δεν είχε φάρμακα ούτε ζεστό νερό.


Στις 4 Δεκεμβρίου ήταν και το τελευταίο tweet της Μπάνα στο οποίο έλεγε ότι η περιοχή που ζούσε είχε σίγουρα καταληφθεί από τον στρατό.



Έπειτα ο λογαριασμός της διεγράφη και ενεργοποιήθηκε και πάλι σήμερα.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης