Το twitter της επτάχρονης Μπανά από το Χαλέπι σίγησε

Το twitter της επτάχρονης Μπανά από το Χαλέπι σίγησε

Ο λογαριασμός της διεγράφη την Κυριακή, καθώς δυνάμεις του συριακού στρατού έμπαιναν στο ανατολικό τμήμα της πόλης.

Το twitter της επτάχρονης Μπανά από το Χαλέπι σίγησε
Η επτάχρονη Μπανά Αλαμπέντ από το ανατολικό Χαλέπι έγινε γνωστή μέσα από τα tweet που έκανε με τη βοήθεια της μητέρας της που είναι δασκάλα, δίνοντας μια εικόνα της κατάστασης στην πόλη ενώ παράλληλα εξέφραζε το φόβο της πως δεν θα καταφέρει να ζήσει λόγω των συνεχών βομβαρδισμών.

Σήμερα, ο λογαριασμός της μικρής Μπανά έχει σιγήσει. Το τελευταίο της tweet που ήταν τον Νοέμβριο, έγραφε: «είμαστε σίγουροι πως καταλαμβανόμαστε από τον στρατό τώρα. Θα ξαναϊδωθούμε ξανά κάποια άλλη ημέρα, αγαπητέ κόσμο. Αντίο- Φατιμά».

Κλείσιμο


Είχε αναφέρει επίσης, πως το σπίτι τους είχε βομβαρδιστεί, ενώ σε άλλο ότι μια φίλη είχε σκοτωθεί όταν το σπίτι της χτυπήθηκε. Η Μπανά έχει δύο αδελφούς, τον πεντάχρονο Μοχάμεντ και τον τρίχρονο Νουρ.

Όπως αναφέρει το BBC, ο λογαριασμός της διεγράφη την Κυριακή, καθώς δυνάμεις του συριακού στρατού έμπαιναν στο ανατολικό τμήμα της πόλης.

Ο λογαριασμός (@alabedbana) είχε πάνω από 100.000 followers ενώ είχε τραβήξει την προσοχή ακόμα και της  συγγραφέα του «Χάρι Πότερ», Τζόαν Ρόουλινγκ.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Best of Network

Δείτε Επίσης