«Σκληρή» μάχη μεταξύ των δύο υποψήφιων αντιπροέδρων Τιμ Κέιν και Μάικ Πενς

«Σκληρή» μάχη μεταξύ των δύο υποψήφιων αντιπροέδρων Τιμ Κέιν και Μάικ Πενς

Δείτε το βίντεο  - Σε όλη την διάρκεια της τηλεμαχίας, ο Τραμπ μέσω του Τwitter επιβράβευε τον υποψήφιό του

«Σκληρή» μάχη μεταξύ των δύο υποψήφιων αντιπροέδρων Τιμ Κέιν και Μάικ Πενς
Tα «γυαλιά» στους δύο μονομάχους που διεκδικούν την αμερικανική προεδρία έβαλαν στο ένα και μοναδικό ντιμπέιτ που διοργανώθηκε μεταξύ των δύο υποψήφιων αντιπροέδρων στις ΗΠΑ, οι Τιμ Κέιν και Μάικ Πενς. 
   
Προβάλλοντας κατά βάση λογικά επιχειρήματα, οι δύο πολιτικοί επιτέθηκαν ο ένας στον άλλο με τα «αίματα» να ανάβουν μόνο όταν εκτόξευαν τα βέλη τους στους δύο υποψήφιους για την προεδρία, τον Τραμπ ή την Κλίντον.

Κλείσιμο
Σε όλη την διάρκεια της τηλεμαχίας, ο Τραμπ μέσω του Τwitter επιβράβευε τον υποψήφιό του, Μάικ Πενς. Εκτός όμως από τον Τραμπ, και ο ξένος Τύπος θεωρεί πως νικητής στην τηλεμαχία είναι ο Πενς.    
 
Επί 90 λεπτά, οι δύο πολιτικοί «διασταύρωναν τα ξίφη τους».  

Ο Τιμ Κέιν, υποψήφιος για την αντιπροεδρία με την Χίλαρι Κλίντον και ο Μάικ Πενς, συνυποψήφιος του Ντόναλντ Τραμπ, κονταροχτυπήθηκαν επί 90 λεπτά στο Φάρμβιλ της Βιρτζίνια. 
 
Ένα από τα σημεία που ξεχώρισαν ήταν η σαφής απόσταση που κράτησε ο Πενς  από το στιλ διακυβέρνησης του Ρώσου προέδρου, Βλαντιμίρ Πούτιν, το οποίο στηρίζει απροκάλυπτα ο Τραμπ.
   
«Ο μικρός και νταής ηγέτης της Ρωσίας υπαγορεύει πλέον όρους στις ΗΠΑ», είπε ο Πενς, λέγοντας πως αυτό είναι απόδειξη της αδυναμίας της νυν αμερικανικής ηγεσίας. 


Από την πλευρά του, ο υποψήφιος αντιπρόεδρος της Χιλαρι, Τιμ  Κέιν, ανακεφαλαίωσε όλη την στρατηγική της πρώην πρώτης κυρίας των ΗΠΑ ενώ επιτέθηκε στην "υποκρισία" του Τραμπ.
  
Ο Κέιν δεν δίστασε να επιτεθεί στο ζήτημα των φορολογικών δηλώσεων του Αμερικανού Μίδα και στην ακαταλληλότητά του λόγω ταμπεραμέντου» ενώ με τακτ τον χαρακτήρισε μανιακό ή ανόητο. 

«Όταν ο Ρίγκαν έλεγε πως η διάδοση πυρηνικών όπλων μπορούσε να οδηγήσει στο να υπάρχει ένας ανόητος ή μανιακός σε θέση να πυροδοτήσει μία καταστροφή, μιλούσε για κάποιον σαν τον Τραμπ», είπε χαρακτηριστικά ο Κέιν, προκαλώντας την αντίδραση του Πενς. 
 
Ο υποψήφιος αντιπρόεδρος του Αμερικανού δισεκατομμυριούχου ήθελε να διαφημίσει τις "χάρες" του Τραμπ σε μία προσπάθεια να πείσει τους Αμερικανούς πολίτες ότι είναι κατάλληλος και προσγειωμένος, σε σημείο που, όπως ενδεικτικά αναφέρει το βρετανικό BBC, να μιλά για "έναν Τραμπ που δεν υπάρχει".

   
Την ίδια ώρα, ο Τραμπ ξεσπάθωνε στο Twitter υπέρ του υποψηφίου του. O λογαριασμός του είχε γεμίσει σχόλια και αναφορές υπέρ του Πενς αλλά και του ιδιου. 
 
«Ο Μαικ Πενς κι εγώ θα νικήσουμε το Ισλαμικό Κράτος» και «Ο Μάικ Πενς τα πάει φοβερά , δεν έχει ανταγωνισμό μέχρι στιγμής».
   
Για το γερμανικό περιοδικό Focus, ο εκλεκτός του Τραμπ τα πήγε σαφώς καλύτερα από τον Τιμ Κέιν... 

  
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης