Η φωτογραφία που διχάζει το Facebook: Κροκόδειλος έχει μήκος όσο... τρεις άντρες!

Η φωτογραφία που διχάζει το Facebook: Κροκόδειλος έχει μήκος όσο... τρεις άντρες!

Η φωτογραφία με το γιγάντιο ερπετό που κρέμεται από ένα δέντρο αναρτήθηκε στο Facebook από μια χρήστη που ζει στη Βρετανία, αλλά γεννήθηκε στη Ζιμπάμπουε

Η φωτογραφία που διχάζει το Facebook: Κροκόδειλος έχει μήκος όσο... τρεις άντρες!
Ένας τεράστιος νεκρός κροκόδειλος είναι κρεμασμένος σε δέντρο ενώ τρεις άντρες έχουν ανεβεί ο ένας στον ώμο του άλλου για να φτάσουν το ύψος του ερπετού.

Η εντυπωσιακή φωτογραφία αναρτήθηκε στο Facebook και μέχρι τώρα έχει περισσότερες από 12.000 κοινοποιήσεις. Η λεζάντα που συνοδεύει την φωτογραφία καλεί τους χρήστες να προσέχουν και να μην ψαρεύουν σε νερά όπου υπάρχουν κροκόδειλοι.

Κλείσιμο
Εδώ, όμως, δημιουργείται μια απορία καθώς η Lynsey Clayton Saudan, που ανάρτησε την φωτογραφία στο Facebook, παρέλειψε να αναφέρει πού τραβήχτηκε η φωτογραφία.



Οι χρήστες στο διαδίκτυο προσπαθούν να μαντέψουν την τοποθεσία και είναι αρκετοί εκείνοι που εικάζουν ότι η φωτογραφία τραβήχτηκε κάπου στην Αυστραλία ή στην Αφρική.

Ωστόσο, καθώς έχει γίνει γνωστό ότι η Saudan ζει στη Βρετανία, αλλά κατάγεται από την Ζιμπάμπουε και παράλληλα, η ίδια χρησιμοποίησε την λέξη «flat dog» για να περιγράψει το ερπετό, μια λέξη που χρησιμοποιούν στην χώρα καταγωγής της, όταν αναφέρονται στους κροκόδειλους, ίσως η «ζυγαριά» για την χώρα από όπου προέρχεται η επίμαχη φωτογραφία να γέρνει ελαφρά προς την αφρικανική χώρα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης