Απολαυστικό βίντεο: Γάτα κάνει βαρκάδα στην πλάτη ενός... σκύλου

Απολαυστικό βίντεο: Γάτα κάνει βαρκάδα στην πλάτη ενός... σκύλου

Δύο άσπονδοι... φίλοι καταφέρνουν να συνεργάζονται θαυμάσια στην ζεστή Αυστραλία, με τον σκύλο να απολαμβάνει το μπάνιο του και την γάτα την βαρκάδα της

 Απολαυστικό βίντεο: Γάτα κάνει βαρκάδα στην πλάτη ενός... σκύλου
Το χαριτωμένο βίντεο που παραθέτουμε δείχνει με τον πιο χαρακτηριστικό τρόπο ότι και τα πιο αταίριαστα πράγματα του κόσμου μπορούν κάποια στιγμή τρόπο να συμβιώσουν. Γιατί στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν έχουμε να κάνουμε μόνο με το αιώνιο δίπολο «σκύλου-γάτας» αλλά και με αυτό το ακόμα πιο τρομακτικό σενάριο «γάτα-νερό».

Όμως όπως δείχνουν οι εικόνες όταν υπάρχει η καλή θέληση όλα μπορούν να γίνουν. Στην καλοκαιρινή Αυστραλία όπου οι θερμοκρασίες αυτή την εποχή είναι αρκετά υψηλές, ο σκύλος Ice παίρνει στην πλάτη του την γάτα ονόματι Didga και κάνουν μαζί μια αυτοσχέδια «βαρκάδα» στα νερά της πισίνας.

Κλείσιμο
Όπως βλέπουμε και οι δύο τα πηγαίνουν μια χαρά, απολαμβάνοντας το νερό και την δροσιά που προσφέρει. Και η βόλτα ολοκληρώνεται... αβρόχοις ποσί για την γάτα η οποία είναι εμφανώς πιο... συγκρατημένη και λιγότερο ενθουσιώδης στις απαιτήσεις του αφεντικού της και του λογαριασμού του στο Youtube.  


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης