Γερμανία: Έρευνα σε βάρος του ιδρυτή του αντιισλαμικού κινήματος PEGIDA

Γερμανία: Έρευνα σε βάρος του ιδρυτή του αντιισλαμικού κινήματος PEGIDA

Ο Μπάχμαν συνέκρινε τον Χάικο Μάας, τον ομοσπονδιακό υπουργό Δικαιοσύνης της Γερμανίας, με τον Γιόζεφ Γκέμπελς

Γερμανία: Έρευνα σε βάρος του ιδρυτή του αντιισλαμικού κινήματος PEGIDA
Η εισαγγελία της Δρέσδης διεξάγει έρευνα σε βάρος του ιδρυτή του αντιισλαμικού κινήματος PEGIDA για συκοφαντική δυσφήμηση, έγινε γνωστό σήμερα, δύο ημέρες αφότου ο Λουτς Μπάχμαν συνέκρινε τον Χάικο Μάας, τον ομοσπονδιακό υπουργό Δικαιοσύνης της Γερμανίας, με τον Γιόζεφ Γκέμπελς, τον αρμόδιο για την προπαγάνδα του ναζιστικού καθεστώτος.

Μιλώντας στους συμμετέχοντες σε μια διαδήλωση στη Δρέσδη τη Δευτέρα, στην οποία σύμφωνα με γερμανικά μέσα ενημέρωσης έλαβαν μέρος περίπου 8.000 άνθρωποι, ο Μπάχμαν είπε πως ο Μάας είναι ο «χειρότερος» προπαγανδιστής που έχει εμφανιστεί στη Γερμανία μετά τον Γκέμπελς και τον Καρλ-Έντουαρντ φον Σνίτσλερ, έναν σχολιαστή της κρατικής τηλεόρασης της άλλοτε ΓΛΔ που επέκρινε συχνά τις δυτικές κυβερνήσεις και τα δυτικά ΜΜΕ.

Κλείσιμο
Η δήλωση αυτή προστέθηκε σε μια σειρά προκλητικών σχολίων στις εβδομαδιαίες συγκεντρώσεις της οργάνωσης «Ευρωπαίοι Πατριώτες Εναντίον του Εξισλαμισμού της Δύσης». Πριν από δύο εβδομάδες, ένας από τους ομιλητές σε συγκέντρωση του κινήματος αυτού προκάλεσε επίσης σάλο όταν είχε «αστειευτεί» λέγοντας πως τα στρατόπεδα συγκέντρωσης «δυστυχώς δεν λειτουργούν πια».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης