Επικοινωνία Ολάντ- Μέρκελ για Ρωσία και Ουκρανία

Επικοινωνία Ολάντ- Μέρκελ για Ρωσία και Ουκρανία

Κοινή θέση τόσο ως χώρες, όσο και ως κράτη – μέλη της Ε.Ε. 

Επικοινωνία Ολάντ- Μέρκελ για Ρωσία και Ουκρανία
Επικοινωνία με την Καγκελάριο της Γερμανίας Άνγκελα Μέρκελ είχε ο Πρόεδρος της Γαλλίας Φρανσουά Ολάντ για να συζητήσουν τα συμπεράσματα της χθεσινής συνάντησης του τελευταίου με τον Βλάντιμιρ Πούτιν στη Μόσχα. 

Σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε το  Elysée (Προεδρικό Μέγαρο της Γαλλίας), οι δύο ηγέτες συζήτησαν την κοινή στάση που πρέπει να κρατήσουν τόσο ως χώρες, αλλά και ως κράτη -μέλη της Ε.Ε., τόσο απέναντι στη Ρωσία, όσο και στην Ουκρανία. 

Η Καγκελάριος Μέρκελ και ο Πρόεδρος Ολάντ υπογράμμισαν πως θα συνεχίσουν να συνεργάζονται για μία κοινή γαλλο-γερμανική προσέγγιση στο ουκρανικό πρόβλημα. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
δειτε ολες τις ειδησεις

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Δείτε Επίσης