Ενας νεκρός από διαρροή αμμωνίας σε εργοστάσιο του Ισραήλ
Η διαρροή σημειώθηκε όταν εργάτες έκοψαν κατά λάθος σωλήνες σε μια δεξαμενή αμμωνίας
Ενας πυροσβέστης σκοτώθηκε και τουλάχιστον 19 ακόμη άνθρωποι τραυματίστηκαν από διαρροή αμμωνίας σε εργοστάσιο του κεντρικού Ισραήλ, μετέδωσαν σήμερα τα ισραηλινά μέσα ενημέρωσης.
Εκατοντάδες κάτοικοι γύρω από την περιοχή του εργοστασίου στο Εμέκ Χέφερ, περί τα 30 χλμ. βορείως του Τελ Αβίβ, απομακρύνθηκαν από τις εστίες τους ή κλήθηκαν να παραμείνουν κλεισμένοι σε αυτές μετά τη διαρροή οκτώ τόνων αμμωνίας στο εργοστάσιο, μετέδωσε το ισραηλινό ραδιόφωνο.
Οι τραυματισμοί προκλήθηκαν κυρίως από την εισπνοή τοξικών αναθυμιάσεων. Η διαρροή σημειώθηκε όταν εργάτες έκοψαν κατά λάθος σωλήνες σε μια δεξαμενή αμμωνίας. Αργότερα η αστυνομία δήλωσε ότι η περιοχή είναι ασφαλής, σύμφωνα με την εφημερίδα Jerusalem Post.
Τα ηλεκτρικά πατίνια έχουν μπει για τα καλά στην καθημερινότητα των πόλεων. Για πολλούς αποτελούν έναν εύκολο και γρήγορο τρόπο μετακίνησης, ειδικά για μικρές αποστάσεις στο κέντρο ή για τις καθημερινές διαδρομές προς τη δουλειά.
Η ΑΒ Βασιλόπουλος μας συνδέει καθημερινά με μικρούς παραγωγούς από όλη την Ελλάδα – Πού θα βρούμε γαλακτοκομικά φτιαγμένα με ντόπιο, φρέσκο γάλα και πολλή φροντίδα.