Ποια είναι η «ταρίφα» των κοριτσιών στο σκλαβοπάζαρο των τζιχαντιστών

Ποια είναι η «ταρίφα» των κοριτσιών στο σκλαβοπάζαρο των τζιχαντιστών

Η τιμή αυξάνεται για κορίτσια ηλικίας από ενός μέχρι εννέα ετών - Από 40 έως και 170 δολάρια πληρώνουν οι εξτρεμιστές για μία σκλάβα

Ποια είναι η «ταρίφα» των κοριτσιών στο σκλαβοπάζαρο των τζιχαντιστών
Μετά την κυκλοφορία βίντεο, στο οποίο καταγράφονται οι συμφωνίες τζιχαντιστών του Ισλαμικού Κράτους για την αγοραπωλησία ανήλικων κοριτσιών της κοινότητας Γεζίντι από το βόρειο Ιράκ, νέα στοιχεία για την… ταρίφα των απαχθέντων βλέπουν το φως της δημοσιότητας.


Κλείσιμο


Σύμφωνα με τον ιρακινό Τύπο οι τιμές των κοριτσιών εξαρτάται από την ηλικία τους και ξεκινά από μόλις 40 δολάρια, αγγίζοντας τα 170 δολάρια για ανήλικες.

Όπως αναφέρουν δημοσιεύματα, η τιμή για μία γυναίκα Γεζίντι ηλικίας 40-50 ετών φτάνει τα 43 δολάρια, για μία γυναίκα ηλικίας 20-30 ετών φτάνει τα 86 δολάρια, για ένα κορίτσι ηλικίας 10-20 ετών αγγίζει τα 129 δολάρια, ενώ για ένα κορίτσι ηλικίας από ενός μέχρι εννέα ετών φτάνει τα 172 δολάρια.

Παρά την αυστηρή τιμολόγηση των απαχθέντων, πάντως, ο ιρακινός Τύπος επισημαίνει πως τελευταία δεν υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον στην αγορά σκλάβων.

«Η αγορά γυναικών βλέπει σημαντική μείωση», επισημαίνει η ιστοσελίδα Iraqinews.com και εξηγεί ότι δεν επιτρέπεται ο ενδιαφερόμενος να αγοράσει πάνω από τρεις σκλάβες.

Ωστόσο, το βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα, αντικρούει τους ισχυρισμούς της ιστοσελίδας, καθώς σε αυτό διακρίνεται το έντονο ενδιαφέρον των τζιχαντιστών να αποκτήσουν ένα κορίτσι από την κοινότητα των Γεζίντι. Μάλιστα, κάποιοι ρωτούν αν μπορούν να αγοράσουν πάνω από μία σκλάβες.



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης