Κατά του ενδεχόμενου σύστασης ενός «ανεξάρτητου κουρδικού κράτους» στο Ιράκ τάχθηκε ο υπουργός Εξωτερικών της Γερμανίας Φρανκ Βάλτερ Σταϊνμάγερ προκειμένου να μην αποσταθεροποιηθεί η χώρα περισσότερο απ’ ότι είναι σήμερα.
«Ένα ανεξάρτητο Κράτος των Κούρδων θα αποσταθεροποιήσει λίγο περισσότερο την περιοχή και θα οδηγήσει στο να προκληθούν νέες εντάσεις, πιθανόν με το γειτονικό Κράτος του Ιράκ επίσης» εξήγησε ο υπουργός σε μια συνέντευξη στην εφημερίδα Bild.
Ο ίδιος εξέφρασε την ελπίδα «ότι θα το καταφέρουμε να προστατεύσουμε την εδαφική ακεραιότητα του Ιράκ».
Κατά την επιστροφή του από την περιοχή την οποία επισκέφθηκε χθες, ο Σταϊνμάγερ δήλωσε ότι «ο σχηματισμός μιας νέας κυβέρνησης στη Βαγδάτη με επικεφαλής το νέο πρωθυπουργό (Χάινταρ) αλ Αμπάντι (…) αποτελεί ίσως την τελευταία ευκαιρία για την ενότητα του ιρακινού κράτους».
Η LA VIE EN ROSE προτείνει μια ολοκληρωμένη ρουτίνα φροντίδας για σφριγηλή και λαμπερή επιδερμίδα – Το spring reset που χρειάζεται τώρα η επιδερμίδα σου.
Με μια τεράστια γκάμα εξειδικευμένων προϊόντων που εκτείνεται σε 24 βασικές σειρές, η Mapei Hellas δεν προσφέρει απλώς χημικά και δομικά προϊόντα για την κατασκευή. Προσφέρει τη βεβαιότητα ότι το έργο σας θα ολοκληρωθεί σωστά και θα αντέξει στον χρόνο.
Το ενιαίο ψηφιακό οικοσύστημα της Vodafone συνδυάζει την προστασία με τη συνδεσιμότητα δημιουργώντας ένα περιβάλλον που υποστηρίζει ουσιαστικά παιδιά και γονείς.