Μια ομάδα ακτιβιστών του Δικτύου Δράσης του Λονδίνου για την Παλαιστίνη έκλεισαν την Τρίτη τις θύρες ενός εργοστασίου ισραηλινών όπλων, με έδρα κοντά στο Staffordshire στο Ηνωμένο Βασίλειο στο πλαίσιο διαμαρτυριών για τους βομβαρδισμούς στη Γάζα.
Όπως μετέδωσαν οι International Business Times, τα μέλη του Δικτύου Δράσης ανέβηκαν και στην οροφή του κτιρίου και αλυσοδέθηκαν στις πύλες του UAV Engines Limited Factory στο Shenstone.
Οι ακτιβιστές ζητούσαν το κλείσιμο του εργοστασίου καθώς και να διακοπούν κάθε είδους στρατιωτικές συναλλαγές με το Ισραήλ.
Σημειώνεται πως η Διεθνής Αμνηστία δήλωσε πως το συγκεκριμένο εργοστάσιο που ανήκει στην ισραηλινή Elbit Systems έχει κατασκευάσει κινητήρες που χρησιμοποιήθηκαν από αεροσκάφη σε επιθέσεις κατά πολιτών στη Γάζα το 2008.
Η θέση σου στο Final Four της EuroLeague σε περιμένει. Πώς; Διαβάζεις τη συνέχεια και… φεύγεις για το κορυφαίο μπασκετικό τριήμερο της Ευρώπης με δύο ΔΙΠΛΑ εισιτήρια!
Παραμένοντας πιστή στις περιβαλλοντικές της δεσμεύσεις για μείωση του ανθρακικού της αποτυπώματος, η ΔΕΗ συμμετέχει και φέτος στην Παγκόσμια Ημέρα της Γης
Στη νέα της καμπάνια, η MISKO εμπνέεται από τις μικρές στιγμές της καθημερινότητας όπου οι άνθρωποι, παρά τις διαφορές τους, βρίσκουν τρόπους να συνδεθούν γύρω από ένα πιάτο ζυμαρικών. Ένα δέσιμο που γίνεται και τίτλος της: «Όλη η νοστιμιά είναι στο δέσιμο»