Σκληρή γλώσσα χρησιμοποίησε ο αντιπρόεδρος των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν, αναφερόμενος στην υπογραφή του ρωσικού διατάγματος, το οποίο επικυρώνει η προσάρτηση της Κριμαίας στην Μόσχα.
Από την Πολωνία, όπου πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη, ο Αμερικανός αντιπρόεδρος τόνισε ότι αυτό που έκανε η Ρωσία στην Κριμαία είναι "αρπαγή γης" και ότι θα υπάρξουν περαιτέρω κυρώσεις σε βάρος της Μόσχας από την ΕΕ και τις ΗΠΑ.
Από την πλευρά του, ο Βρετανός υπουργός Εξωτερικών, Ουίλιαμ Χέιγκ, τόνισε ότι το Λονδίνο θα αναστείλει τη στρατιωτική συνεργασία με τη Μόσχα.
Πρόσθεσε επίσης ότι η κυβέρνηση της Βρετανίας δεν αναγνωρίζει το διάταγμα που υπεγράφη στη Μόσχα.
Ανακαλύπτουμε νέες συνταγές για cocktails χωρίς αλκοόλ συνδυάζοντας φρούτα, αρωματικά και φυσικώς ανθρακούχο νερό - Δημιουργούμε μοναδικούς συνδυασμούς για κάθε γιορτινή στιγμή, βήμα βήμα.
Η ΑΒ Βασιλόπουλος με ένα οργανωμένο δίκτυο συλλέγει τρόφιμα που θα χάνονταν, τα διανέμει σε κοινωνικές δομές σε όλη τη χώρα και προσφέρει καθημερινά τρόφιμα σε ανθρώπους που τα έχουν ανάγκη
Η Nova σε συνεργασία με το PADU φέρνουν δεκάδες προσφορές και exclusive Nova Deals σε κορυφαία brands, με παρουσία σε περισσότερα από 1000 σημεία εξαργύρωσης.