Γιορτή για την Παγκόσμια Ημέρα Ενημέρωσης και Ευαισθητοποίησης για τον Αυτισμό

Γιορτή για την Παγκόσμια Ημέρα Ενημέρωσης και Ευαισθητοποίησης για τον Αυτισμό

Σκοπός της είναι να ενημερώσει την παγκόσμια κοινή γνώμη για τον αυτισμό και τα βήματα που πρέπει να γίνουν για την ομαλή ένταξη των αυτιστικών ατόμων στην κοινωνία

Γιορτή για την Παγκόσμια Ημέρα Ενημέρωσης και Ευαισθητοποίησης για τον Αυτισμό
Το Κέντρο Ημέρας «Στην Αυλή του Κόσμου» και το Εξειδικευμένο Κέντρο Διάγνωσης και Αποκατάστασης ατόμων με Διαταραχές Αυτιστικού Φάσματος (ΔΑΦ)  «Ηλίανθος» της Μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας «Κέντρο Παιδιού και Εφήβου» , δίνουν ραντεβού την Παρασκευή 1 Απριλίου 2016 και ώρα 10:00 π.μ. στο «Royal Bowling» (Τεύθιδος 7, Περιστέρι) για μία αξέχαστη εμπειρία παιχνιδιού με μπόουλινγκ.
 
Στο Τουρνουά θα συμμετάσχουν άτομα που εξυπηρετούνται σε δομές ψυχικής υγείας ή/και ειδικής αγωγής της Αττικής, καθώς επίσης θεραπευτές, εκπαιδευτές και οικογένειες των ατόμων με αυτισμό.  Όλοι θα κερδίσουν αναμνηστικά μετάλλια για την αξιόλογη προσπάθειά τους.
 
Κλείσιμο
Η Παγκόσμια Ημέρα Αυτισμού (World Autism Awareness Day) καθιερώθηκε με απόφαση της γενικής συνέλευσης του ΟΗΕ και γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 2 Απριλίου. Σκοπός της είναι να ενημερώσει την παγκόσμια κοινή γνώμη για τον αυτισμό και τα βήματα που πρέπει να γίνουν για την ομαλή ένταξη των αυτιστικών ατόμων στην κοινωνία.

Η φετινή διοργάνωση του Τουρνουά Μπόουλινγκ Δυτικής Αττικής ατόμων με Δ.Α.Φ. είναι αφιερωμένη στα 20 χρόνια λειτουργίας του Κέντρου Παιδιού και Εφήβου.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης