Συνέδριο για την κλινική πρακτική και την καινοτομία

Συνέδριο για την κλινική πρακτική και την καινοτομία

O ασθενής μπαίνει στο επίκεντρο του 10ου Συνεδρίου Φαρμακευτικού Marketing, το οποίο διεξάγεται από σήμερα και ως την Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου στο Μέγαρο Διεθνές Συνεδριακό Κέντρο Αθηνών και διοργανώνεται από την Ελληνική Εταιρεία Φαρμακευτικού Marketing (Ε.Ε.Φα.Μ.).

Συνέδριο για την κλινική πρακτική και την καινοτομία
Η σταδιακή επικράτηση της ασθενοκεντρικής κουλτούρας στο χώρο της Υγείας, η αξιοποίηση των δεδομένων καθημερινής κλινικής πρακτικής, οι σύγχρονες προκλήσεις για το φαρμακευτικό marketing και τον τομέα της ιατρικής ενημέρωσης, όπως και η ανάδειξη του νέου ρόλου του φαρμακοποιού, είναι οι κεντρικοί θεματικοί άξονες του Συνεδρίου.
 
Θα συζητηθούν επίσης η αξιοποίηση των δεδομένων καθημερινής κλινικής πρακτικής από τη φαρμακοβιομηχανία και το σύστημα Υγείας, με έμφαση στο ρόλο των δεδομένων αυτών για τη διαμόρφωση της στρατηγικής πρόσβασης και προώθησης των φαρμακευτικών προϊόντων στην αγορά. Επιπρόσθετα, θα διερευνηθούν οι νέοι τρόποι χρήσης της ψηφιακής τεχνολογίας στο φαρμακευτικό marketing, με γνώμονα τις ανάγκες του ασθενή και την προαγωγή της ασθενοκεντρικής νοοτροπίας.
 
Κλείσιμο
Κεντρικός ομιλητής της φετινής διοργάνωσης είναι ο κ. Κώστας Βασιλείου, εκπαιδευτικός και ερευνητής, ο οποίος θα εξετάσει την προαγωγή της καινοτομίας μέσα από την εκπαιδευτική διαδικασία συνδυαστικά με το παιχνίδι. Ο Κώστας Βασιλείου, έχει εισαγάγει τη διδασκαλία της ρομποτικής στην Ελλάδα, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στις μη προνομιούχες ομάδες μαθητών, όπως τα παιδιά των Ρομά, τα παιδιά που ζουν σε υποβαθμισμένες περιοχές καιτα παιδιά που φιλοξενούνται σε σωφρονιστικά ιδρύματα.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι έχει αναδειχθεί ένας από τους 100 καλύτερους εκπαιδευτικούς του κόσμου από τον εκπαιδευτικό φορέα LEGO Foundation.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης