Νέα τουριστικά πακέτα και επενδύσεις υποσχέθηκε η TUI στην Όλγα Κεφαλογιάννη

Νέα τουριστικά πακέτα και επενδύσεις υποσχέθηκε η TUI στην Όλγα Κεφαλογιάννη

Η υπουργός Τουρισμού συναντήθηκε με εκπροσώπους δύο μεγάλων ταξιδιωτικών ομίλων στο Λονδίνο

Νέα τουριστικά πακέτα και επενδύσεις υποσχέθηκε η TUI στην Όλγα Κεφαλογιάννη
Με τους εκπροσώπους δύο μεγάλων ταξιδιωτικών ομίλων συναντήθηκε σήμερα στο Λονδίνο η υπουργός Τουρισμού, Όλγα Κεφαλογιάννη, στο πλαίσιο της έκθεσης World Travel Market.

Τόσο η TUI, όσο και η Thomas Cook εξέφρασαν την πρόθεσή τους στην υπουργό να αναπτυχθούν περαιτέρω στην ελληνική αγορά, σύμφωνα με το υπουργείο Τουρισμού.

Κλείσιμο
Κορυφαία στελέχη της TUI παρουσίασαν τα σχέδιά τους για την ελληνική αγορά, αναφέροντας πως δημιουργήσουν νέα «τουριστικά πακέτα» και θα πραγματοποιήσουν επενδύσεις υποδομών στην ελληνική αγορά. Να σημειωθεί πως σήμερα η TUI σήμερα, παρουσίασε τον απολογισμό για την «τουριστική χρονιά 2013» και ανέδειξε νικητή την Ελλάδα για το αυστριακό κοινό, εκτιμώντας παράλληλα πως και το 2014 η χώρας μας θα «σαρώσει» στον τουρισμό.

Στόχος της TUI είναι να προσφέρει «μοναδικές τουριστικές εμπειρίες» που, όπως εξήγησαν, σχετίζονται με προωθητικές ενέργειες και παροχή εξειδικευμένων προσφορών, που θα στηρίζονται σε ειδικές μορφές τουρισμού (γαστρονομία, άθληση, συνέδρια κ.λπ.). Παράλληλα θα καταρτιστούν και ειδικά προγράμματα τουρισμού για τις περιόδους του φθινοπώρου και της άνοιξης ώστε να ενισχυθεί η επισκεψιμότητα τουριστών καθ όλη τη διάρκεια του έτους. Επιπρόσθετα οι εκπρόσωποι της TUI εξέφρασαν την εκτίμησή τους ότι θα αυξάνεται ετησίως ο αριθμός των επισκεπτών από την Αγγλία προς την Ελλάδα προσδιορίζοντας ότι θα ξεπεράσει τα 2 εκατομμύρια.  

Επίσης κατά τη συνάντησή της με τους εκπροσώπους της Thomas Cook η κ. Κεφαλογιάννη έλαβε διαβεβαιώσεις για το ενδιαφέρον ανάπτυξης στην ελληνική αγορά και την εμπιστοσύνη που δείχνουν στην Ελλάδα ως προορισμό. Όπως ανάφεραν οι εκπρόσωποι του τουριστικού οργανισμού, εστιάζουν τις επενδύσεις τους σε Condo Hotels ενώ ενεργούν προκειμένου να αυξηθεί ο αριθμός των επισκεπτών που θα μετακινηθούν προς την χώρα μας το 2014.

Οι εκπρόσωποι της Thomas Cook επισήμαναν ακόμη ότι θεωρούν τη χώρα μας παράγοντας σταθερότητας, την επιλέγουν ως προορισμό, και διακρίνουν ότι προσφέρει ανταγωνιστικά τουριστικά πακέτα. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης