Huawei: Δυο νέα smartwatches αποκλειστικά για γυναίκες

Huawei: Δυο νέα smartwatches αποκλειστικά για γυναίκες

Αν και η νέα μόδα των smartwatches φαίνεται να έλκει περισσότερο τους άνδρες η Huawei κάνει την έξυπνη κίνηση να παρουσιάσει το δικό της ρολόι με εμφανή την πρόθεση να τραβήξει το βλέμα των γυναικών

Huawei: Δυο νέα smartwatches αποκλειστικά για γυναίκες
Η άφιξη των smartwatches στην ζωή μας έγινε με ιδιαίτερο έντονο τρόπο, αν και το στιλ που ακολούθησαν όλες σχεδόν οι συσκευές, τείνουν προς ένα φουτουριστικό σχεδιασμό που ταιριάζει περισσότερο στους άνδρες και το δικό τους αισθητικό κριτήριο.

Στην CES 2016 όμως η Huawei αποφάσισε να παρουσιάσει μία γυναικεία εκδοχή του δικού της ηλεκτρονικού ρολογιού, τα οποία ονομάζει Huawei Watch Elegant και Watch Jewel. Το πρώτο είναι εφοδιασμένο με ένα χρυσό «δαχτυλίδι» ενώ το δεύτερο είναι διακοσμημένο με 68 κρυστάλλους της γνωστής εταιρίας Swarovski.

Κλείσιμο
Και τα δύο ρολόγια είναι παραλλαγές του υπάρχοντος Watch της εταιρίας, με διάμετρο 44 χιλιοστών. Αν και φαίνονται για κανονικά ρολόγια, έχουν οθόνη AMOLED 1,4 ιντσών, με ανάλυση 400x400 pixels και πυκνότητα στην οθόνη στα 286ppi. Υπάρχει επεξεργαστής Qualcomm στα 1,2 GHz, μνήμη RAM στα 512GB και αποθηκευτικός χώρος στα 4GB.

Από τα αξεσουάρ που διαθέτουν πέρα από τις εφαρμογές είναι η ενσωμάτωση αισθητήρα καρδιακών παλμών, βαρόμετρο, καθώς και επιταχυνσιόμετρο. Λειτουργικό σύστημα είναι το Android Wear της Google, ενώ υπάρχουν αρκετές εμφανίσεις που να τονίζουν το στιλάτο όσο και γυναικείο προφίλ των συγκεκριμένων ρολογιών.

Το Watch Elegant θα κυκλοφορήσει στις αρχές του 2016 με κόστος 499 δολάρια, ενώ το Watch Jewel με 599 δολάρια. Και όπως φαίνεται θα αποτελέσει μία ιδανική λύση για τους άνδρες που ψάχνουν ένα ιδιαίτερο όσο και μοντέρνο δώρο για τις συντρόφους τους.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης