Αποκαλυπτήρια και από τη Sony στη Βαρκελώνη

Αποκαλυπτήρια και από τη Sony στη Βαρκελώνη

Το νέο κορυφαίο της smartphone εικάζεται ότι θα διατηρήσει την ίδια κάμερα με τον αισθητήρα των 20,7 Mpixels, όμως θα υποστηρίζει την καταγραφή βίντεο σε 4K, ενώ θα διαθέτει μεγαλύτερη οθόνη, 5,2 ιντσών

Αποκαλυπτήρια και από τη Sony στη Βαρκελώνη
Το όνομα της Sony ήρθε να προστεθεί στη μακρά λίστα των κατασκευαστών που φημολογείται ότι έχουν κάτι καινούργιο να δείξουν στο προσεχές Mobile World Congress. Το Xperia Sirius, όπως αναφέρεται μέχρι σήμερα, είναι το νέο κορυφαίο smartphone της ιαπωνικής εταιρείας και τα αποκαλυπτήρια του θα γίνουν κατά πάσα πιθανότητα στη Βαρκελώνη.

Θα είναι ο διάδοχος του πετυχημένου Z1 (άρα πιθανότατα θα πάρει την εμπορική ονομασία Z2), με  βελτιώσεις κυρίως στον τομέα της εικόνας. Εικάζεται ότι θα διατηρήσει την ίδια κάμερα με τον αισθητήρα των 20,7 Mpixels, όμως θα υποστηρίζει την καταγραφή βίντεο σε 4K και σε 1080p με 60 καρέ το δευτερόλεπτο (τα διπλά από το Z1). Ακόμα, θα αιχμαλωτίζει εικόνες και στα 15,5 Mpixels, εκτός από τις υπάρχουσες επιλογές στα 8 και τα 20,7.

Κλείσιμο
Επιπλέον, λέγεται ότι θα διαθέτει νέες λειτουργίες διαχείρισης των φωνητικών κλήσεων και λίγο μεγαλύτερη οθόνη στις 5,2 ίντσες, αν και το ανθεκτικό στο νερό κέλυφος πιθανολογείται πως θα είναι πιο λεπτό.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης