Με «νέο αίμα» στην Πάτρα ο Παναθηναϊκός

Με «νέο αίμα» στην Πάτρα ο Παναθηναϊκός

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης θα δώσει ευκαιρίες σε νεαρούς παίκτες με μικρό χρόνο συμμετοχής στο ματς του Παναθηναϊκού με την Παναχαϊκή 

Με «νέο αίμα» στην Πάτρα ο Παναθηναϊκός
Με «νέο αίμα» στην Πάτρα κόντρα (29/11, 19:30) στην Παναχαϊκή ο Παναθηναϊκός. 

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης πρόκειται να δώσει ευκαιρίες σε παίκτες με μικρό χρόνο συμμετοχής, λόγω και του γεγονότος ότι αρκετά από τα βασικά του «εργαλεία» δεν είναι στο επιθυμητό επίπεδο ετοιμότητας. Δώνης, Χατζηγιοβάνης, Πίσπας θα βρεθούν στην αρχική ενδεκάδα, ενώ στην αποστολή θα πάρει και τον 17χρονο, Εμανουηλίδη ο τεχνικός του «τριφυλλιού». Στο αρχικό σχήμα θα είναι και κάποιοι από τους βασικούς παίκτες της ομάδας, στους οποίους θα έδινε ανάσες ο Έλληνας τεχνικός υπό άλλες συνθήκες. 

Κλείσιμο
Ωστόσο, δεν μπορεί να τους ξεκουράσει εξαιτίας των αρκετών απουσιών. Βιγιαφάνιες, Καμπέσας, Κουρμπέλης και Γιόχανσον ακολούθησαν ατομικό την Δευτέρα και θεραπεία οι Λουτσιάνο, Μουνιέ. Ενοχλήσεις έχει στη μέση ο Χουλτ και ο Τζανδάρης αποχώρησε προληπτικά από το πρόγραμμα. Οπότε, γίνεται εύκολα αντιληπτό ότι ο Μαρίνος Ουζουνίδης δεν μπορεί να κάνει όσες αλλαγές θα ήθελε, αλλά σίγουρα θα δούμε νέα πρόσωπα στο ματς της Τετάρτης.

Πηγή: sport-fm.gr

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης