Κροατία: «Φροντιστήριο» στον Ντάλιτς από Μαρτίνεθ, Μπαζντάρεβιτς!

Κροατία: «Φροντιστήριο» στον Ντάλιτς από Μαρτίνεθ, Μπαζντάρεβιτς!

Ο τεχνικός της Εθνικής Κροατίας τόνισε πως δεν πρέπει να πέσει στην... παγίδα της Ελλάδας, υποστηρίζοντας πως οι συνάδελφοί του του Βελγίου και της Βοσνίας τον βοήθησαν στη... μελέτη

Κροατία: «Φροντιστήριο» στον Ντάλιτς από Μαρτίνεθ, Μπαζντάρεβιτς!
Ο Ζλάτκο Ντάλιτς ετοιμάζεται για τον δεύτερό του «τελικό» στον πάγκο της Κροατίας και σε δηλώσεις του τόνισε πως περιμένει την Ελλάδα με φουλ αμυντικούς προσανατολισμούς.

«Η Ελλάδα θα παίξει χωρίς τον Μανωλά, αλλά θα τον αντικαταστήσει με τον Παπαδόπουλο. Παρά τις απουσίες η Ελλάδα είναι πολύ καλή ομάδα. Περιμένω την Ελλάδα να παρουσιαστεί πολύ δυνατή αμυντικά στο Μάξιμιρ και να επιδιώξει να πετύχει ένα γκολ. Πρέπει να είμαστε ήρεμοι, να μην παρασυρθούμε κι αν καταφέρουμε θα είναι δύσκολο γι αυτή να σκοράρει» τόνισε ο Ντάλιτς. 

Κλείσιμο
Ο νέος Ομοσπονδιακός τεχνικός της Κροατίας είχε ένα μήνα μπροστά του για να «διαβάσει» την Εθνική μας και στην προσπάθειά του αυτή τον βοήθησαν δυο προπονητές που βρήκαν τέσσερις φορές μπροστά τους την ομάδα του Σκίμπε.

«Μίλησα δυο φορές με τον Μαρτίνεθ και κάποια πράγματα είναι πολύ πιο ξεκάθαρα για μένα. Οι Ελληνες είναι πειθαρχημένοι, έξυπνοι και είναι συνεχώς με εννέα παίκτες πίσω από τη μπάλα. Δεν πρέπει να βιαστούμε, θα είναι λάθος».

Αξίζει πάντως να σημειωθεί, πως σύμφωνα με τους Κροάτες, ο Ντάλιτς πήρε αρκετές βοήθειες από τον Μεχμέτ Μπαζντάρεβιτς, τον πρώην Ομοσπονδιακό κόουτς της Βοσνίας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης