«Σηκώνουν μανίκια» Λεμονής και παίχτες στον Ολυμπιακό

«Σηκώνουν μανίκια» Λεμονής και παίχτες στον Ολυμπιακό

Στις προπονήσεις επιστρέφουν οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, εκτός από τους διεθνείς που έχουν υποχρεώσεις με τις εθνικές τους ομάδες, με τον Τάκη Λεμονή να κάνει μία δεύτερη «προετοιμασία»

«Σηκώνουν μανίκια» Λεμονής και παίχτες στον Ολυμπιακό
Μία… δεύτερη προετοιμασία θα πραγματοποιηθεί από σήμερα στον Ολυμπιακό, στο διάστημα της διακοπής του πρωταθλήματος για τις υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων. 

Ο Τάκης Λεμονής και οι ποδοσφαιριστές του επιστρέφουν στις προπονήσεις, με στόχο να δουλέψουν σκληρά για να ανατρέψουν την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στην ομάδα στις πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος. 

Κλείσιμο
Άλλωστε, μετά την ήττα με τον Ατρόμητο στο Καραϊσκάκη ο Έλληνας τεχνικός υπογράμμισε πως η υπάρχουσα κατάσταση δεν είναι μη αναστρέψιμη και τόνισε «η κατάσταση πιστεύω ότι αν συνειδητοποιήσουν οι παίκτες και όλοι μας ότι πρέπει να γίνουμε περισσότερο ομάδα - αυτό είναι σίγουρα ένα μήνυμα από την πλευρά μου προς τους παίκτες - τότε έχουμε τα τεχνικά χαρακτηριστικά να διορθώσουμε την κατάσταση». 

Οι διεθνείς ευτυχώς για τον 57χρονο προπονητή είναι μόλις επτά. Πρόκειται για τους Φορτούνη, Καπίνο, Ταχτσίδη που έχουν κληθεί στην Εθνική Ελλάδας, τους Ανδρούτσο και Νικολάου που θα βοηθήσουν την Εθνική Ελπίδων, τον Ανσαριφάρντ που συμπεριελήφθη στην αποστολή του Ιράν και τον Ομάρ που έχει υποχρεώσεις με την Νορβηγία. 

Και ο Μπεν είχε κληθεί στις Κομόρες, όμως ο τραυματισμός του δεν του επιτρέπει να συμμετάσχει στις υποχρεώσεις της εθνικής του ομάδας.

Πηγή: sport-fm.gr

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Best of Network

Δείτε Επίσης