Βίντεο: Τέλος τα «δώρα» από Ρεάλ Μαδρίτης!

Βίντεο: Τέλος τα «δώρα» από Ρεάλ Μαδρίτης!

Όσους πόντους χάρισε, χάρισε… Η Ρεάλ Μαδρίτης δεν «μάσησε» ούτε από τη φόρμα της Σοσιεδάδ, ούτε από την έδρα της και έκανε… άνετο πέρασμα από τη Βασκονία (3-1), πλησιάζοντας την Μπαρτσελόνα

Βίντεο: Τέλος τα «δώρα» από Ρεάλ Μαδρίτης!
Τι κι αν η Σοσιεδάδ είχε 3x3 μέχρι σήμερα; 

Τι κι αν η Ρεάλ Μαδρίτης… δεν πατούσε καλά μέχρι σήμερα στο πρωτάθλημα; 

Κλείσιμο
Αυτή τη φορά η βασίλισσα έδειξε αποφασισμένη να μην κάνει άλλα «δώρα» και έφυγε άνετη από το… Ανοέτα, επικρατώντας 3-1 των Βάσκων.

Κάπως έτσι, η ομάδα του Ζιντάν ανέβηκε στους 8 βαθμούς και στο -4 από την πρωτοπόρο Μπαρτσελόνα. 

Τα προβλήματα των Μαδριλένων έφεραν στην… επιφάνεια τον Μπόρχα Μαγιοράλ. Και ο μικρός φρόντισε να δικαιώσει μόλις στο 19’ τον Ζινεντίν Ζιντάν, όταν με κοντινή προβολή άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους. Προς στιγμήν η Σοσιεδάδ κατάφερε να ισοφαρίσει, με τον Ροντρίγκες στο 28' (φέρει ευθύνη ο Κέιλορ Νάβας), ωστόσο η χαρά της δεν κράτησε για πολύ. Κι αυτό γιατί οκτώ λεπτά αργότερα το αυτογκόλ του ΙΔΙΟΥ παίκτη, έβαλε ξανά σε θέση ισχύος τη Ρεάλ. Με τη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνας, ο Μπέιλ σφράγισε το διπλό, βρίσκοντας εξίσου δίχτυα –με ένα τέρμα που θα τονώσει και του ίδιου την ψυχολογία, κόντρα στους Βάσκους που δεν έδειχναν ικανοί να φέρουν τα πάνω-κάτω. Όπως και συνέβη δηλαδή, αφού δεν άλλαξε τίποτα ως το τέλος, με τη Ρεάλ να φεύγει… άνετη κι ωραία από το «σπίτι» των Βάσκων. 

Πηγή: sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης