Ευρωμπάσκετ: Ας ελπίσουμε πως το… ύψος μετράει!

Ευρωμπάσκετ: Ας ελπίσουμε πως το… ύψος μετράει!

Η αγωνία έλαβε τέλος, το Ευρωμπάσκετ ξεκινάει και το Eurohoops παρουσιάζει συγκεκριμένα δημογραφικά χαρακτηριστικά των ομάδων που κρύβουν μεγάλο ενδιαφέρον και μπορούν να επηρεάσουν την πορεία στο τουρνουά.

Ευρωμπάσκετ: Ας ελπίσουμε πως το… ύψος μετράει!
Το ξέρατε πως η Εθνική Ελλάδας είναι η πιο ψηλή ομάδα σε ολόκληρο το
Ευρωμπάσκετ 2017; Ποιος παίκτης βλέπει τον κόσμο από τα 222 εκατοστά και ποιος έχει ο πιο κοντός του τουρνουά; Τι γίνεται με τον μέσο όρο ηλικίας;

Μία ημέρα πριν το πρώτο τζάμπολ το Eurohoops απαντάει στις παραπάνω ερωτήσεις και παρουσιάζει μία σειρά από ενδιαφέροντα στοιχεία για τους παίκτες και τα αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα που θα διεκδικήσουν μία θέση στο βάθρο.

Έλληνες: Οι… ψηλοί του Ευρωμπάσκετ
Κλείσιμο

Οι διεθνείς μας παίκτες φαίνεται πως έπιναν μικροί το γάλα τους και με το παραπάνω με αποτέλεσμα να έχουν δημιουργήσει ένα ρόστερ που είναι το πιο ψηλό σε ολόκληρο το τουρνουά! Για την ακρίβεια η Ελλάδα μετράει κατά μέσο όρο 203.8 εκατοστά επικρατώντας οριακά της Σερβίας που ακολουθεί με 203.7 εκατοστά.

Αντιθέτως, οι Ισλανδοί θα πρέπει να προσπαθήσουν πολύ στον τομέα των ριμπάουντ αφού είναι βέβαιο πως τα μόλις 195.3 εκατοστά κατά μέσο όρο τους δημιουργούν σημαντικό μειονέκτημα. Στον παρακάτω πίνακα μπορείτε να δείτε αναλυτικά τους αριθμούς για τις δέκα πρώτες σε ύψος ομάδες.

Διαβάστε περισσότερα στο www.eurohoops.net

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης