Ξέσπασε στο Καζακστάν η Εθνική γυναικών πόλο επικρατώντας με 19-5!

Ξέσπασε στο Καζακστάν η Εθνική γυναικών πόλο επικρατώντας με 19-5!

Με σαρωτική εμφάνιση κόντρα στο Καζακστάν απάντησε η Εθνική πόλο γυναικών, μετά την ήττα από τη Ρωσία, πανηγυρίζοντας την πρώτη της νίκη στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα της Βουδαπέστης

Ξέσπασε στο Καζακστάν η Εθνική γυναικών πόλο επικρατώντας με 19-5!
Ξέσπασε στο Καζακστάν με 19-5 η Εθνική πόλο γυναικών, στη δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Παγκοσμίου πρωταθλήματος υγρού στίβου της Βουδαπέστης. 

Μετά την ήττα στην πρεμιέρα από τη Ρωσία , το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα ήταν σαρωτικό και πάει με φόρα στο παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής με την Αυστραλία (20/7, 11:50), όπου θα κριθεί η θέση του στον όμιλο και ο αντίπαλος στα χιαστί παιχνίδια. 

Κλείσιμο
Η ομάδα του Γιώργου Μορφέση έδειξε από τα πρώτα λεπτά του ματς την ανωτερότητά του έναντι του αδύναμου Καζακσταν και προηγήθηκε 5-0, ενώ συνεχώς αύξανε τη διαφορά, που έφτασε στο τρίτο οκτάλεπτο σε 13-3. 

Η Εθνική μας είχε 3/5 σε παίκτρια παραπάνω και 3/3 πέναλτι, ενώ το Καζακστάν είχε 1/10 σε παραπάνω. 

Ελλάδα-Καζακστάν 19-5 
Τα οκτάλεπτα: 5-0, 4-2, 4-1, 6-2 

Ελλάδα (Γιώργος Μορφέσης): Κούβδου, Τσουκαλά 1, Διαμαντοπούλου Β. 1, Ελευθεριάδου 3, Πλευρίτου Μ., Αβραμίδου 1, Ασημάκη 4, Χυδηριώτη 1, Κώτσια 1, Μανωλιουδάκη 3, Πλευρίτου Ελ. 3, Ξενάκη 1, Διαμαντοπούλου Χ. 
Καζακστάν (Αντρέι Σαζίκιν): Ζαρκιμπάγεβα, Ράιτερ, Ακιλμπάγεβα 3, Τούροβα, Ζακίροβα, Ρόγκα, Νοβίκοβα, Σάιτσου, Γιερέμινα, Μιρζαμπέκοβα 1, Μίρσινα 1, Μουσάροβα, Αλιμπάγεβα.
Πηγή:www.sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης