Τα χρονικά περιθώρια για ξένο προπονητή στον Ολυμπιακό και ο Λεμονής

Τα χρονικά περιθώρια για ξένο προπονητή στον Ολυμπιακό και ο Λεμονής

Όλες οι εξελίξεις στο θέμα του προπονητή στον Ολυμπιακό. Η προτεραιότητα για ξένο κόουτς, τα χρονικά περιθώρια που στενεύουν και ο Τάκης Λεμονής

Τα χρονικά περιθώρια για ξένο προπονητή στον Ολυμπιακό και ο Λεμονής
Ο Ολυμπιακός συνεχίζει τις επαφές στο εξωτερικό (όχι μόνο στην Ισπανία) για πρόσληψη προπονητή, έχοντας προτεραιότητα τη συμφωνία με ξένο τεχνικό. 

Τα ονόματα που έχουν γραφτεί είναι πολλά, με τους πειραιώτες μέχρι σήμερα να έχουν επιβεβαιώσει μόνο τις συζητήσεις με τον Ρεμί Γκαρντ. 

Οι δύο πλευρές έφτασαν μια “ανάσα” από τη συμφωνία, χωρίς όμως να “πέσουν” οι υπογραφές. Αυτή τη στιγμή ο Ολυμπιακός είναι σ' “ανοιχτή γραμμή” με τρεις προπονητές (όπως γράψαμε και χθες) αλλά έχει στα...υπόψιν του κι άλλες δέκα επιλογές σε δεύτερο και τρίτο πλάνο. 

Κανείς δεν μπορεί να πει τούτη την ώρα, πως έχει πληροφορία που να θέλει τον Ολυμπιακό έτοιμοι να “κλείσει” προπονητή. 

Το πιο πιθανό “σενάριο” είναι πως οι όποιες εξελίξεις παίρνουν “μετάθεση” για το Σαββατοκύριακο. Είναι όμως δεδομένο πως τα χρονικά περιθώρια στενεύουν κι αυτό το γνωρίζουν καλά στο μεγάλο λιμάνι. Ο Μάης πλησιάζει στο τέλος του, ο Ολυμπιακός θα ξεκινήσει προετοιμασία για τη νέα σεζόν σε τρεις εβδομάδες και το ιδανικό θα ήταν να έχει βρει προπονητή. 
Κλείσιμο

Όπως προαναφέραμε στόχος των πρωταθλητών Ελλάδος είναι να έχουν συμφωνήσει με ξένο προπονητή μέσα στο Σαββατοκύριακο ή το πολύ μέχρι Δευτέρα. Γι' αυτό το λόγο οι ιθύνοντες του Ολυμπιακού έχουν διαμηνύσει στους προπονητές με τους οποίους συζητούν, πως δεν έχουν την πολυτέλεια να περιμένουν την πρώτη Ιουνίου. 

Οι “ερυθρόλευκοι” θα πρέπει να έχουν βρει λύση στο θέμα προπονητή (όποια κι αν είναι αυτή) μέσα στις επόμενες πέντε μέρες. Είναι εμφανές πως απόφαση των ανθρώπων του Ολυμπιακού είναι να περιμένουν για λίγες μέρες ακόμα. Θυμίζουμε ότι πριν από λίγο καιρό είχαμε σημειώσει στο sport-fm.gr ότι απ' τη στιγμή που οι πειραιώτες έστρεψαν το ενδιαφέρον τους στην ισπανική αγορά, είναι αναγκασμένοι να περιμένουν. 

Αυτή η καθυστέρηση σίγουρα δεν ήταν στα πλάνα των πρωταθλητών Ελλάδος πριν από ένα μήνα, όταν οι “ερυθρόλευκοι” εκτιμούσαν πως θα είχαν προπονητή πολύ νωρίτερα απ' τα τέλη Μαΐου. Πρόκειται όμως για μια πραγματικότητα που κάποιοι (κι εντός ομάδας) θεωρούν ότι οδηγεί την ομάδα του Πειραιά προς μια κατεύθυνση. 

Την παραμονή του Τάκη Λεμονή στην τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού. Αυτή τη στιγμή είναι ξεκάθαρο πως προτεραιότητα των πειραιωτών είναι η πρόσληψη ξένου προπονητή και προς αυτή την κατεύθυνση κινούνται οι ιθύνοντες του συλλόγου. 

Οι πιθανότητες παραμονής του Έλληνα τεχνικού δεν είναι πολλές (στην παρούσα φάση) αλλά όλοι κάνουν εύλογα τη σκέψη, πως κάθε μέρα που περνά χωρίς να “κλείνει” ξένο προπονητή ο Ολυμπιακός, ο Λεμονής κερδίζει “πόντους”. 

Επαναλαμβάνουμε ότι ξεκάθαρος και πρώτος στόχος των “ερυθρόλευκων” είναι να προσλάβουν ξένο προπονητή. Αν όμως μέχρι τη Δευτέρα δεν υπάρχει εξέλιξη, τότε φαντάζει πιο πιθανό το “σενάριο” να είναι ο Λεμονής ο προπονητής των πρωταθλητών το πρωί της Τρίτης. 

Μέχρι τη Δευτέρα όμως υπάρχει “δρόμος” και ο Ολυμπιακός συνεχίζει τις επαφές με τεχνικούς από Ισπανία, Γαλλία κι άλλες χώρες.

Πηγή: sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης