Ατλέτικο Μαδρίτης - Ρεάλ Μαδρίτης: Τυπική διαδικασία το παιχνίδι για τη «Βασίλισσα»

Ατλέτικο Μαδρίτης - Ρεάλ Μαδρίτης: Τυπική διαδικασία το παιχνίδι για τη «Βασίλισσα»

Το 3-0 του «Μπερναμπέου» έχει ουσιαστικά εξασφαλίσει την πρόκριση στους παίκτες του Ζινεντίν Ζιντάν - Οι πιθανές ενδεκάδες

Ατλέτικο Μαδρίτης - Ρεάλ Μαδρίτης: Τυπική διαδικασία το παιχνίδι για τη «Βασίλισσα»
Τις βαλίτσες της για το Κάρντιφ έχουν ετοιμάσει ήδη από την περασμένη εβδομάδα οι παίκτες της Ρεάλ Μαδρίτης, καθώς το 3-0 του πρώτου αγώνα δεν φαίνεται ότι μπορεί να ανατραπεί στον αποψινό επαναληπτικό ημιτελικό από την Ατλέτικο Μαδρίτης στο «Βιθέντε Καλντερόν» (21:45, Cosmote Sport 1HD).

Η προϊστορία είναι με το μέρος της Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία φιλοδοξεί να γίνει η πρώτη ομάδα στην εποχή του Τσάμπιονς Λιγκ που θα κατακτήσει δύο συνεχόμενες φορές το τρόπαιο.

Κλείσιμο
«Δε νομίζω πως θα υπάρξει πρόβλημα συγκέντρωσης. Είναι σημαντικό ότι γνωρίζουμε τους κινδύνους των νοκ – άουτ. Τίποτα δεν είναι δεδομένο και πρέπει να παίξουμε τον αγώνα και η απόδοσή μας να είναι τέλεια ώστε να προκριθούμε. Πρέπει να είμαστε ήρεμοι και να σκεφτόμαστε πως απλά παίζουμε έναν αγώνα», τόνισε ο Ζινεντίν Ζιντάν.

Οι «ροχιμπλάνκος» έχουν μπροστά τους μια πολύ δύσκολη αποστολή στο τελευταίο ευρωπαϊκό τους παιχνίδι στο «Βιθέντε Καλντερόν» καθώς από του χρόνου θα αγωνίζονται στο νέο τους γήπεδο.

Το 3-0 του πρώτου αγώνα δεν αφήνει πολλές ελπίδες στην ομάδα του Σιμεόνε που θα τα δώσει όλα ώστε αν μπορέσει να σκοράρει γρήγορα και κυρίως να μην δεχτεί γκολ.

«Πλέον πρέπει να πετύχουμε κάτι ακατόρθωτο. Στο ποδόσφαιρο όμως συμβαίνουν ακατόρθωτα πράγματα», δήλωσε από την πλευρά του ο Σιμέονε, αναγνωρίζοντας πάντως ότι η ομάδα του έχει λιγοστές ελπίδες.

Στο αγωνιστικό κομμάτι προπονήθηκαν κανονικά οι τραυματίες το προηγούμενο διάστημα Χουανφράν και Χιμένεζ και υπάρχουν πιθανότητες να είναι στην αποστολή. Σταθερά εκτός οι Βρσάλικο και Α. Φερνάντες.

Όσον αφορά στη Ρεάλ, έχει επιστρέψει σε αγωνιστικούς ρυθμούς ο Πέπε, ενώ οι μοναδικές δύο απουσίες αφορούν τους Καρβαχάλ και Μπέιλ που είναι τραυματίες.

Πιθανές ενδεκάδες

Ατλέτικο (4-4-2): Όμπλακ - Λούκας (Χουανφράν), Σάβιτς, Γοδίν, Φελίπε Λουίς - Κόκε, Γκάμπι, Νίγκεθ, Καράσκο - Γκαμεϊρό, Γκριεζμάν

Ρεάλ (4-3-3): Νάβας - Ντανίλο, Ράμος, Βαράν, Μαρσέλο - Κρόος, Καζεμίρο, Μόντριτς - Ασένσιο (Ίσκο), Μπενζεμά, Ρονάλντο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης