AEK: Εκτός αποστολής για τον τελικό οι Πέκχαρτ, Αϊντάρεβιτς!

AEK: Εκτός αποστολής για τον τελικό οι Πέκχαρτ, Αϊντάρεβιτς!

Χωρίς τους Πέκχαρτ και Αϊντάρεβιτς θα ταξιδέψει η ΑΕΚ στο Βόλο για τον τελικό Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ

AEK: Εκτός αποστολής για τον τελικό οι Πέκχαρτ, Αϊντάρεβιτς!
Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ΑΕΚ ενόψει του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ στον Βόλο (Πανθεσσαλικό Στάδιο, 20:30) με τον Μανόλο Χιμένεθ να επιφυλάσσει εκπλήξεις με την ανακοίνωση της αποστολής.

Ο Χρήστος Αραβίδης συνέχισε το ατομικό του πρόγραμμα αλλά βρίσκεται στην αποστολή, ενώ όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές προπονήθηκαν κανονικά με τον Ισπανό τεχνικό να αφήνει εκτός τους Πέκχαρτ και Αϊντάρεβιτς.

Κλείσιμο
Την 20μελή αποστολή αποτελούν οι: Ανέστης, Μπάρκας, Γκάλο, Κολοβέτσιος, Τσιγκρίνσκι, Βράνιες, Ντίντακ, Γιαννούτσος, Σιμόες, Γιόχανσον, Γαλανόπουλος, Μάνταλος, Βάργκας, Χριστοδουλόπουλος, Ροντρίγκες, Τσέλιος, Μπακασέτας, Αραούχο, Αλμέιδα, Αραβίδης.

Την Παρασκευή, η ομάδα θα πάρει πρωινό στο ξενοδοχείο της Αττικής Οδού και στη συνέχεια θα αναχωρήσει για Βόλο. Η επίσημη συνέντευξη τύπου, στην οποία θα εκπροσωπήσουν την ΑΕΚ ο προπονητής Μανόλο Χιμένεθ και ο αρχηγός Πέτρος Μάνταλος, είναι προγραμματισμένη για τις 18.30 της ίδιας μέρας στο Πανθεσσαλικό. Η προπόνηση της ΑΕΚ θα αρχίσει στις 20.30.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης