NBA: Ο «διαστημικός» Τόμας υπέγραψε το 2-0 των Σέλτικς επί των Ουίζαρντς

NBA: Ο «διαστημικός» Τόμας υπέγραψε το 2-0 των Σέλτικς επί των Ουίζαρντς

Με τον τεράστιο, απίστευτο, εξωπραγματικό Αζάια Τόμας να φτάνει τους 53 πόντους, οι Σέλτικς νίκησαν στην παράταση τους Ουίζαρντς με 129-119 και έκαναν το 2-0 στην σειρά

NBA: Ο «διαστημικός» Τόμας υπέγραψε το 2-0 των Σέλτικς επί των Ουίζαρντς
Το έχουμε γράψει πολλές φορές, θα το γράψουμε ακόμα περισσότερες. Αν ο Ουέστμπρουκ δεν είχε κάνει όσα μαγικά έκανε φέτος, ο τίτλος του πολυτιμότερου παίκτη της χρονιάς δεν μπορούσε να φύγει από τα χέρια του Αζάια Τόμας. Ο ηγέτης των Σέλτικς είναι απίστευτος και σήμερα κόντρα στους Ουίζαρντς ήταν εξωπραγματικός. Ο γίγαντας-κοντός πέτυχε 53 πόντους οδηγώντας τους Κέλτες στο 129-119 στην παράταση και στο 2-0 της ημιτελικής σειράς. Όπως γίνεται αντιληπτό ο Τόμας ήταν μια ομάδα μόνος του, με τον κόσμο να μην σταματά να τον αποθεώνει. Και όλα αυτά λίγες μέρες μετά τον τραγικό χαμό της αδερφής του, κάτι που κάνει ακόμα μεγαλύτερα τα επιτεύγματά του κόντρα στους Μπουλς, αλλά και το σημερινό.

Στα του ματς, παρά την μαγική εμφάνιση του Τόμας είχαμε μεγάλο ντέρμπι, με τους... μάγους να παλεύουν και με το παραπάνω. Για την ακρίβεια ήταν στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης μπροστά, αλλά στο τέλος οι... πράσινοι κατάφεραν να στείλουν τον αγώνα στην παράταση όπου εκεί δεν είχαν πρόβλημα να φτάσουν στο 2-0. Πρώτος σκόρερ όπως είπαμε ο Τόμας με 53 πόντους και τον Χόρφορντ να ακολουθεί με 15, ενώ από 14 είχαν οι Κρόουντερ και Μπράντλεϊ. Για τους ηττημένους που πάλεψαν αλλά δεν μπόρεσαν να... σπάσουν την έδρα του αντιπάλου τους, ο Ουόλ ήταν επίσης εντυπωσιακός φτάνοντας τους 40 πόντους, με τον Μόρις να έχει 16 και τους Γκορτάτ και Μπιλ από 14.

Κλείσιμο


Πηγή: gazzetta.gr

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης