Ολυμπιακός: Ψυχολογικό «ντοπάρισμα» Λεμονή ενόψει ΑΕΚ

Ολυμπιακός: Ψυχολογικό «ντοπάρισμα» Λεμονή ενόψει ΑΕΚ

Ο προπονητής των ερυθρολεύκων έδωσε το σύνθημα για το νταμπλ - Διαβάστε αναλυτικά τι τους είπε

Ολυμπιακός: Ψυχολογικό «ντοπάρισμα» Λεμονή ενόψει ΑΕΚ
Σε κλίμα ντέρμπι έβαλε τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού λίγη ώρα μετά το εκτός έδρας 1-1 με τον Λεβαδειακό, ο Τάκης Λεμονής, ο οποίος στη συνέντευξη Τύπου είχε δηλώσει ότι οι «ερυθρόλευκοι» θα σκεφτούν την ΑΕΚ με το που μπουν στο πούλμαν. 

Οι Πειραιώτες δεν ήταν καλοί κόντρα στους Βοιωτούς, έχοντας πάντως αρκετές αλλαγές στη σύνθεσή τους και ο 58χρονος τεχνικός ζήτησε από τους παίκτες του να αφήσουν πίσω τη συγκεκριμένη αναμέτρηση και προσπάθησε να τους «ντοπάρει» ψυχολογικά λίγα 24 πριν τον πρώτο ημιτελικό Κυπέλλου (13/04, 19:30) με την Ένωση. 

Κλείσιμο
«Ξεχάστε το παιχνίδι που κάναμε με τον Λεβαδειακό και αφήστε το πίσω. Δεν πρέπει να ασχοληθούμε άλλο με αυτό το ματς», είπε αρχικά στους παίκτες και τους έβαλε σε κλίμα ημιτελικού και συνέχισε: «Έχουμε μπροστά μας ένα πολύ σημαντικό ματς με την ΑΕΚ. Την Πέμπτη θέλ να δείξουμε σε όλους τι μπορούμε να κάνουμε. Είμαστε καλύτεροι και πρέπει να το αποδείξουμε. Μπορούμε να πάρουμε τη νίκη και να φθάσουμε στο νταμπλ. Είμαστε στον Ολυμπιακό και πρέπει να πάρουμε το πρωτάθλημα, αλλά και το Κύπελλο. Να είστε σίγουροι ότι αν είμαστε έτσι όπως πρέπει, θα τα πάρουμε και τα δύο».

Πηγή: sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης