Ναι ναι θα πείτε πως όλα μπαίνουν και όλα χάνονται. Ωστόσο είναι μερικά γκολ που δεν γίνεται να χάνονται όπως αυτό στο ματς Δοκίμι-Παραβόλα. Και δεν γίνεται γιατί ο άνθρωπος φεύγει μόνος του χωρίς να υπάρχει τέρμα, με συμπαίκτη δίπλα του και στέλνει τη μπάλα άουτ. Μην λέμε πολλά όμως, δείτε την φάση που σίγουρα βάζει σοβαρή υποψηφιότητα για την γκέλα της χρονιάς.
Στη ροή της ημέρας μας, κάθε στιγμή μετράει. Και όταν κάτι απρόοπτο συμβεί στον δρόμο, αυτό που κάνει τη διαφορά είναι να μπορούμε να το διαχειριστούμε γρήγορα και απλά, χωρίς να χάσουμε τον ρυθμό μας.
Η τεχνητή νοημοσύνη αποτελεί βασική επιχειρησιακή δεξιότητα. Η κατανόηση και η αξιοποίηση του AI δεν είναι πια επιλογή, αλλά αναγκαιότητα για κάθε επαγγελματία και επιχείρηση