Νίκη-ανάσα για την Λάρισα κόντρα στον Παναιτωλικό (1-0)

Νίκη-ανάσα για την Λάρισα κόντρα στον Παναιτωλικό (1-0)

Το γκολ για την ΑΕΛ πέτυχε ο Φάρκας 

Νίκη-ανάσα για την Λάρισα κόντρα στον Παναιτωλικό (1-0)
H ΑΕΛ δεν ήταν καλύτερη, αλλά βρήκε το γκολ με τον Φάρκας και πήρε αυτό που ήθελε! Νίκησε με 1-0 τον Παναιτωλικό (που διαμαρτύρεται για πέναλτι σε χέρι του Ρέντζα) και πήρε τεράστια βαθμολογική ανάσα. Δοκάρι ο Ντέλετιτς για τους Θεσσαλούς.

Mvp: Φάρκας. Ναι μόνο για το γκολ που πέτυχε. Ενα γκολ που διατηρεί όπως όλα δείχνουν την ΑΕΛ στην κατηγορία και για την επόμενη χρονια.
Αδύναμος κρίκος: Ρόσα. Εχει εξαιρετική τεχνική κατάρτιση αλλά στο συγκεκριμένο παιχνίδι έκανε κατάχρηση... ντρίμπλας. Αργούσε χαρακτηριστικά όλες τις επιθέσεις του Παναιτωλικού.
Κλείσιμο
Στο ύψος του: Αβραάμ. Είναι στη φάση του γκολ και μόνιμα οι επιθέσεις της ΑΕΛ έβγαιναν από την πλευρά του. Μόνιμο πρόβλημα για την άμυνα του Παναιτωλικού.
Η γκάφα: Στο 80' ο Μάρκος Πάουλο απλά χάνει το άχαστο σε μια τρομερή ομαδική προσπάθεια των παικτών του Παναιτωλικού.
Το στραγάλι: Από τον Παναιτωλικό σίγουρα θα έχουν παράπονα. Και για την φάση στο 74' στο χέρι του Ρέντζα αλλά και για τον πειθαρχικό έλεγχο στους παίκτες της ΑΕΛ (θα έπρεπε ν' αποβληθεί ο Ναβάρο).
Το ταμείο του gazzetta.gr: Η ΑΕΛ το ήθελε περισσότερο και το πήρε. Σε μία ανύποπτη φάση έβαλε το γκολ και το διατήρησε με καλή άμυνα μέχρι το τέλος. Οσο για τον Παναιτωλικό; Ο Χάβος βρήκε την ευκαιρία να δώσει χρόνο συμμετοχής και σε άλλους παίκτες και το πάλεψε μέχρι τέλους χάνοντας δύο σπουδαίες ευκαιρίες για να ισοφαρίσει.


Πηγή: gazzetta.gr


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης