Οι πιθανότητες για ντέρμπι Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού στα πλέι οφς

Οι πιθανότητες για ντέρμπι Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού στα πλέι οφς

Με μόλις τέσσερα (ή πέντε για τους μισούς) παιχνίδια να απομένουν, η Ευρωλίγκα έχει μπει πλέον στην τελική της ευθεία με τερματισμό τα πλέι οφς και η νίκη του Παναθηναϊκού Superfoods κατά της Ρεάλ δείχνει να αυξάνει τις πιθανότητες μίας “αιώνιας” συνάντησης με τον Ολυμπιακό στα προημιτελικά!

Οι πιθανότητες για ντέρμπι Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού στα πλέι οφς
Φυσικά, για να απαντηθεί κάτι τέτοιο θα πρέπει να ολοκληρώσει ο Ολυμπιακός το παιχνίδι του με τη Γαλατάσαραϊ και βεβαίως θα ήταν πολύ πιο αξιόπιστο να μιλήσουμε για μία τέτοια διασταύρωση σε δύο αγωνιστικές το αργότερο.

Τότε η εικόνα θα είναι σαφώς πιο διαμορφωμένη, τόσο στο πρώτο μισό της βαθμολογίας των πλέι οφς (με τις ομάδες που θα πάρουν το πλεονέκτημα έδρας) όσο και στο δεύτερο όπου η κατάσταση- με τον Παναθηναϊκό συμπεριλαμβανόμενο- δείχνει πολύ μπερδεμένη αυτή τη στιγμή.

Κλείσιμο
Το σχεδόν με μαθηματική ακρίβεια σίγουρο (πρέπει να δούμε το ματς της Νταρουσάφακα) είναι ότι οι “πράσινοι” εξασφάλισαν και αυτοί την πρόκριση τους και στην παρούσα βαθμολογική φάση μοιάζει πως θα παλέψουν με τον Ερυθρό Αστέρα για την 5η θέση στην τελική κατάταξη. Όσο, επαναλαμβάνουμε, κι αν αυτό δεν μπορεί να ειπωθεί με βεβαιότητα ακόμα.

Αν πάντως συμβεί αυτό το τελευταίο σενάριο, τότε μόνο αν ο Ολυμπιακός τερματίσει τρίτος μπορεί να γίνει “αιώνιο” ζευγάρωμα, αφού δείχνει σχεδόν σίγουρο πως δεν θα πέσει τέταρτος. Ειδικά άμα κερδίσει τη Γαλατάσαραϊ.

Πάμε όμως να δούμε το πρόγραμμα του Παναθηναϊκού στις τελευταίες τέσσερις αγωνιστικές αλλά και των υπολοίπων ομάδων που βρίσκονται τριγύρω του (σ.σ. κάποιες με ένα αγώνα λιγότερο) και τη βαθμολογία ακριβώς από κάτω για έχετε τη γενική εικόνα και μετά το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τη Γαλατά την Παρασκευή θα δείξουμε και τη δική του διαμορφωθείσα κατάσταση.

Παναθηναϊκός (15-11):

Αρμάνι (εντός)
Μπασκόνια (εκτός)
ΤΣΣΚΑ (εντός)
Μακάμπι (εκτός)

Ερυθρός Αστέρας (15-11):

Ολυμπιακός (εντός)
Μπαρτσελόνα (εκτός)
Ούνιξ (εντός)
Νταρουσάφακα (εκτός)

Μπασκόνια (14-11)

ΤΣΣΚΑ (εντός)
Μπάμπεργκ (εκτός)
Παναθηναϊκός (εντός)
Γαλατά (εκτός)
Ζαλγκίρις (εντός)

Αναντολού Έφες (14-12)

Ζαλγκίρις (εκτός)
Φενέρ (εντός)
Ολυμπιακός (εντός)
Ρεάλ (εκτός)

Νταρουσάφακα (12-13)

Μπαρτσελόνα (εντός)
ΤΣΣΚΑ (εκτός)
Γαλατά (εντός)
Μπάμπεργκ (εκτός)
Ερυθρός Αστέρας (εντός)

Ζαλγκίρις (11-14)

Ούνιξ (εκτός)
Αναντολού (εντός)
Μακάμπι (εκτός)
Αρμάνι (εντός)
Μπασκόνια (εκτός)


Πηγή : www.eurohoops.net
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης