Όλα έτοιμα στη Γλυφάδα για τη γιορτή του γυναικείου βόλεϊ

Όλα έτοιμα στη Γλυφάδα για τη γιορτή του γυναικείου βόλεϊ

Μαρκόπουλο-Πανναξιακός (17:00, ΕΡΤ3) και Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός (19:30, ΕΡΤ2) θα διεκδικήσουν αύριο στη Γλυφάδα τα δυο εισιτήρια για τον τελικό του Κυπέλλου Γυναικών 

Όλα έτοιμα στη Γλυφάδα για τη γιορτή του γυναικείου βόλεϊ
Η Γλυφάδα έχει εξελιχθεί σε… μητρόπολη του βόλεϊ στην Αττική καθώς για 3η συνεχόμενη χρονιά φιλοξενεί Final 4 ενός Κυπέλλου (2015 Λιγκ Καπ, 2016 Κύπελλο Γυναικών) με τους εκπροσώπους του Δήμου και της Ομοσπονδίας να εκφράζουν στη σημερινή συνέντευξη Τύπου τη βεβαιότητα τους ότι η διοργάνωση θα εξελιχθεί σε μια γιορτή.

«Είμαστε διπλά χαρούμενοι γιατί μετά από δυο Final 4 ανδρών φιλοξενούμε μία διοργάνωση γυναικών και είμαστε σίγουροι πως ο κόσμος θα απολαύσει όμορφο θέαμα», είπε ο Δήμαρχος Γιώργος Παπανικολάου με τον πρόεδρο της ΕΟΠΕ Γιώργο Καραμπέτσο αφού ζήτησε από τους προπονητές και τις αθλήτριες να μην δίνουν δικαιώματα με τη συμπεριφορά τους εξέφρασε την πεποίθηση του ότι «το διήμερο θα έχουμε ένα γεμάτο γήπεδο και θα είναι πρωταγωνιστής μόνο το βόλεϊ».

Κλείσιμο


Χαμηλοί τόνοι από τους πρωταγωνιστές
Όσον αφορά τους πρωταγωνιστές της διοργάνωσης η αλήθεια είναι ότι η πλειοψηφία τους κράτησε πέραν του δέοντος χαμηλούς τόνους
Στο πρώτο χρονικά ζευγάρι θα τεθούν αντιμέτωποι το Μαρκόπουλο με τον Πανναξιακο (17:00, ΕΡΤ3) με την ομάδα της Νάξου να είναι το φαβορί, αίσθηση που ενισχύθηκε μετά την ατυχία που χτύπησε το Μαρκόπουλο καθώς στην προπόνηση της Πέμπτης η Βραζιλιάνα ακραία Πούλι Κλέιν υπέστη κάταγμα στο μετατάρσιο.

«Υπάρχει η χαρά της επιστροφής στη διοργάνωση μετά από 9 χρόνια κι η λύπη για την απώλεια της Κλέιν, αλλά θα προσπαθήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις για την πρόκριση», είπε ο τεχνικός του ΑΟΜ Γιάννης Νικολάκης, ενώ ο προπονητής της Νάξου Γιώργος Ρούσης σημείωσε: «Είναι η 3η μας συμμετοχή σε Final 4 κι εύχομαι να είναι η… καλύτερη».

Ο κ. Ρούσης είναι ένας από τους πρωταγωνιστές του Final 4 καθώς έχει άμεση ή έμμεση σχέση με όλες τις ομάδες. Ο προπονητής του Πανναξιακού στον ημιτελικό θα κοντραριστεί με τον ΑΟΜ του οποίου υπήρξε παίκτης και μέλος του προπονητικού τιμ, ενώ στον άλλο ημιτελικό θα αγωνιστούν η πρώην ομάδα του ο Παναθηναϊκός με τον Ολυμπιακό (19:30, ΕΡΤ2) στον οποίο αγωνίζεται η σύζυγος του Ευγενία Τσίμα.

«Δεν ήρθαμε εδώ απλά για τη συμμετοχή. Ξέρουμε ότι έχουμε να ξεπεράσουμε ένα πολύ δύσκολο εμπόδιο όπως είναι ο Ολυμπιακός, αλλά έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα», δήλωσε ο τεχνικός του ΠΑΟ Δημήτρης Καζάζης με τον προπονητή του Ολυμπιακού (που διεκδικεί το 7ο συνεχόμενο τρόπαιο) να συμπληρώνει: «Όλες οι ομάδες έχουν έρθει εδώ με την ίδια φιλοδοξία, το ίδιο κι ο Ολυμπιακός, για να κατακτήσει το τρόπαιο και πιστεύω θα τα καταφέρουμε».

Αναλυτικά το πρόγραμμα του Final 4 και οι διαιτητές ανά αγώνα έχουν ως εξής:
Α’ ημιτελικός
17:00, ΑΟ Μαρκοπούλου Revoil – Πανναξιακός ΑΟΝ (ΕΡΤ 3)
Διαιτητές: Κουτσούλας, Μαρκάτης
Αναπληρωματική: Μουλά Λ.
Επόπτες: Κυργιαλάνη, Μαυρικίδου, Ρούσσος, Σκριμπώνης
Σημειώτριες: Εμμανουηλίδη, Θεοδωρίδου

Β’ ημιτελικός
19:30, Παναθηναϊκός ΑΟ – Ολυμπιακός ΣΦΠ (ΕΡΤ2)
Διαιτητές: Γεωργουλέας, Μουλά Λ.
Επόπτες: Αντωνοπουλος, Μαριδακης, Παπαχατζής, Πικραμενος,
Σημειώτριες: Θεοδωρίδου, Εμμανουηλίδη.
*Ο τελικός θα διεξαχθεί την Κυριακή 5/3 και ώρα 18:00.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης