Μπέντο: «Δεν κάναμε καλό παιχνίδι»

Μπέντο: «Δεν κάναμε καλό παιχνίδι»

Ο Πορτογάλος τεχνικός τόνισε ότι ο Ολυμπιακός δεν έκανε τίποτα επιθετικά κόντρα στην ΑΕΚ αλλά πιστεύει ότι θα είναι καλύτερος στη ρεβάνς με την Οσμανλίσπορ

Μπέντο: «Δεν κάναμε καλό παιχνίδι»
Στη μη σωστή λειτουργία του Ολυμπιακού στο επιθετικό σκέλος, χρέωσε ο Μπέντο την σημερινή ήττα στο ΟΑΚΑ.

«Δεν κάναμε ένα καλό παιχνίδι σήμερα. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν καλά τοποθετημένοι, αλλά στην επίθεση δεν κάναμε αυτό που πρέπει. Από μία στημένη φάση δεχθήκαμε το γκολ και μετά ο αντίπαλος κατέβασε την άμυνά του και το παιχνίδι ήταν υπέρ του. Στο δεύτερο ημίχρονο δεν απειλήσαμε, αλλά ούτε και απειληθήκαμε. Σε γενικές γραμμές όμως δεν κάναμε ένα καλό παιχνίδι», είπε στην κάμερα της NOVA. 
 
Λίγη ώρα μετά, στη συνέντευξη Τύπου, ο Πορτογάλος τεχνικός είπε τα εξής...
Για το αν είναι ευχαριστημένος από την εικόνα του Ολυμπιακού, πέρα από τις φωνές για διαιτησία, σε ένα ντέρμπι όπως αυτό με την ΑΕΚ: «Από άποψη συμπεριφοράς των παικτών μου, ναι, γιατί πάλεψαν πολύ και προσπάθησαν για το αποτέλεσμα. Σε ό,τι αφορά την απόδοση, θα έπρεπε να είμαστε ικανοποιημένοι από την αμυντική λειτουργία μας, μέχρι που μείναμε με 10. Σε ό,τι αφορά την επίθεση, όχι, δεν κάναμε αυτά που έπρεπε για να σκοράρουμε παρά το γεγονός ότι είχαμε κατοχή. Δυσκόλεψαν πολύ τα πράγματα από όταν μείναμε με 10 παίκτες ενώ η ΑΕΚ μετέφερε πιο πίσω την άμυνα της μετά το γκολ. Είμαστε ικανοποιημένοι από την προσπάθεια και την αμυντική λειτουργία αλλά όχι από την επιθετική».

Για το αν τον απασχολεί το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός δεν έκανε ευκαιρία, με δεδομένο ότι θέλει γκολ στην Τουρκία για να προκριθεί:
Κλείσιμο
«Είναι γεγονός ότι δεν σκοράραμε στα τελευταία δύο ματς αλλά δεν συγκρίνονται. Την Πέμπτη ήμασταν πολύ πιο επιθετικοί, περισσότερες φάσεις. Σήμερα δεν υπήρχε κάτι τέτοιο και το μεγαλύτερο λάθος είναι ότι... αρνηθήκαμε να παίξουμε όπως προπονούμαστε και έπρεπε να παίξουμε. Θα προσπαθήσουμε να μην το επαναλάβουμε αυτό και να δούμε πώς πρέπει να παίξουμε την Πέμπτη. Συνηθίζουμε να είμαστε πιο επιθετικοί και αυτό είναι που θα πρέπει να κάνουμε την Πέμπτη».

Για το αν δεν ξεκίνησε τους πιτσιρικάδες για λόγους τακτικής ή επειδή δεν τους εμπιστεύθηκε με δεδομένο το πάθος που υπήρχε στο ματς: «Ηταν απόφαση στρατηγικής αλλά κι επειδή το τελευταίο διάστημα έχουμε πολλές υποχρεώσεις και πρέπει να γίνονται αλλαγές. Αν δεν τους είχαμε εμπιστοσύνη, δεν θα τους βάζαμε σαν αλλαγές σήμερα σε ένα πολύ δύσκολο σημείο του παιχνιδιού. Είναι παιδιά που μας έχουν ικανοποιήσει σε όλες τις συμμετοχές τους, όπως και σήμερα. Είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι από την συμπεριφορά τους και την στάση τους σε όλα τα παιχνίδια. Ηταν απόφαση στρατηγικής και έχουμε παιχνίδια κάθε 3-4 μέρες».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης