Ολυμπιακός: Οι σίγουροι, τα ερωτηματικά και το... τρικ Μπέντο ενόψει Οσμανλισπόρ

Ολυμπιακός: Οι σίγουροι, τα ερωτηματικά και το... τρικ Μπέντο ενόψει Οσμανλισπόρ

Παρότι ο Πάουλο Μπέντο δεν έχει κάνει ακόμα σαφείς δοκιμές με τα τωρινά δεδομένα υπάρχουν τρία ερωτηματικά για την 11άδα. Στην... τσίτα τους έχει όλους ο Πορτογάλος

Ολυμπιακός: Οι σίγουροι, τα ερωτηματικά και το... τρικ Μπέντο ενόψει Οσμανλισπόρ
Για τους 11 με την Οσμανλισπόρ υπάρχουν τουλάχιστον τρία ερωτηματικά ενώ κάποιες πηγές θέτουν και θέμα προβληματισμού και για τον κίπερ.

Προς το παρόν ο Μπεντο κάνει το γνωστό ψυχολογικό... τρικ, φροντίζοντας να έχει στην τσίτα και σε εγρήγορση όλους τους διαθέσιμους παίκτες του. Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Λεάλι (σ.σ. προκύπτει πως συνεχίζει να έχει προβάδισμα για βασικός έναντι του Καπίνο), για δεξί μπακ φαβορί είναι ο Φιγκέϊρας και για αριστερά υπάρχει το ένα βασικό... ερωτηματικό. Ντε Λα Μπέγια ή Σισοκό καθώς ο Ισπανός δεν δείχνει και στα καλύτερά του και ενώ δεν είναι ακραίος που μπορεί να βγάλει συνεχόμενες αναμετρήσεις.

Κλείσιμο
Για το κέντρο της άμυνας οι Μποτία και Βιάνα. Για την θέση του αμυντικού χαφ οι δύο βασικοί διεκδικητές είναι οι Ρέτσος και Ρομαό. Επιτελικός ο Φορτούνης και ο ένας εξτρέμ ο Σεμπά. Για την άλλη θέση του ακραίου η... μονομαχία είναι κυρίως μεταξύ των Μανθάτη και Μάριν (σ.σ. από την στιγμή που ο Ελιουνούσι μπορεί να μην είναι στο 100% για να προλάβει) και ενώ υπάρχει και η πιθανή έκπληξη που λέγεται Ανδρούτσος. Για φορ τον πρώτο λόγο έχει ο Καρντόσο.

Πηγή: gazzetta.gr
.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης