ΠΑΟΚ: Επιστρέφει νωρίτερα ο Πέλκας

ΠΑΟΚ: Επιστρέφει νωρίτερα ο Πέλκας

Σημαντική βελτίωση δείχνει η κατάσταση του Δημήτρη Πέλκα και ίσως να τεθεί στη διάθεση του Βλάνταν Ίβιτς νωρίτερα απ’ ότι αναμενόταν

ΠΑΟΚ: Επιστρέφει νωρίτερα ο Πέλκας
Πολύ ευχάριστα νέα προέκυψαν τα δύο τελευταία 24ωρα για την κατάσταση του Δημήτρη Πέλκα στον ΠΑΟΚ και εκτιμάται ότι ο θα τεθεί στη διάθεση του Βλάνταν Ίβιτς αρκετά νωρίτερα απ’ ότι αρχικά αναμενόταν. 

Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός που τραυματίστηκε στο ματς με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο και υπέστη ρήξη συνδέσμων δευτέρου βαθμού στην δεξιά ποδοκνημική, είναι πιθανόν να μην λείψει τελικά τρεις με τέσσερις εβδομάδες. Στην κατάστασή του έχει σημειωθεί σημαντική βελτίωση και το παραδέχθηκε και ο Σέρβος τεχνικός ύστερα από την αναμέτρηση στη Λάρισα. 

Κλείσιμο
«Οι πληροφορίες μου είναι ότι βρίσκονται σε καλύτερη κατάσταση από ότι περιμέναμε κι αυτό είναι θετικό. Δεν μπορώ να πω ότι θα είναι καλά για το παιχνίδι της Κυριακής, αλλά πιστεύω ότι σύντομα θα τους έχουμε μαζί μας και πιο γρήγορα από ότι υπολογίζαμε αρχικά», ανέφερε χαρακτηριστικά. 

Αυτό επιβεβαιώθηκε και από την προπόνηση της Πέμπτης, όπου περπατούσε χωρίς προβλήματα, προκαλώντας μεγάλη ικανοποίηση στο τεχνικό τιμ. Τις επόμενες δύο ημέρες αναμένεται να γίνουν πιο σίγουρες εκτιμήσεις για το πότε είναι πιθανόν να επιστρέψει.

Πηγή: sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης