Αγωνία στο κόκκινο για την υπόθεση Μιλιβόγεβιτς

Αγωνία στο κόκκινο για την υπόθεση Μιλιβόγεβιτς

Το τελευταίο του παιχνίδι με τη φανέλα του Ολυμπιακού έδωσε φαινομενικά την Κυριακή ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς, ο οποίος βρίσκεται ανάμεσα σε Πάλας και Χαλ

Αγωνία στο κόκκινο για την υπόθεση Μιλιβόγεβιτς
Στην τελική ευθεία μπήκε η χειμερινή μεταγραφική περίοδος και το θέμα του Λούκα Μιλιβόγεβιτς παραμένει στο προσκήνιο για τον Ολυμπιακό. 

Ο Σέρβος μέσος έδωσε πιθανότατα το τελευταίο του παιχνίδι με την «ερυθρόλευκη» φανέλα, την ώρα που οι ιθύνοντες του συλλόγου βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις με τιμή πώλησης πάνω από 15 εκατ. ευρώ. 

Κλείσιμο
Πρώτο φαβορί δείχνει η Κρίσταλ Πάλας, αλλά η Χαλ του Μάρκο Σίλβα επιχειρεί να κάνει την έκπληξη της τελευταίας στιγμής. 

Εκτός όμως από το θέμα του «Μίλι», οι πρωταθλητές Ελλάδας δουλεύουν για τις προσθήκες που ενδεχομένως να κάνουν στα τελευταία δύο 24ωρα της μεταγραφικής περιόδου. 

Αν τελικά φύγει ο Μιλιβόγεβιτς, οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο Ολυμπιακός θα κινηθεί για την απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού πρώτης γραμμής, πόσω μάλλον αν αποχωρήσει και ο Μανουέλ Ντα Κόστα για τον οποίο υπάρχει ενδιαφέρον. 

Όσον αφορά τώρα την υπόθεση του δεξιού μπακ, φαίνεται πως η περίπτωση του Παρέδες όντως απασχόλησε τους «ερυθρόλευκους», αλλά κάτι δεν πήγε όπως θα ήθελαν και προχώρησαν στην γνωστή διάψευση. Σε κάθε περίπτωση, πάντως, οι ιθύνοντες του συλλόγου εξετάζουν και άλλες περιπτώσεις για το δεξί άκρο τα άμυνας. 

Στην Αγγλία, στο Νότιγχαμ συγκεκριμένα, γράφτηκε ότι είναι ανοιχτό να επιστρέψει τώρα τον Γενάρη ο Κασάμι, αλλά από την ΠΑΕ το έχουν διαψεύσει κατηγορηματικά.

Πηγή: sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης