Δεβετζή: Για τυπικούς λόγους η απόρριψη της προσφυγής της κατά απόφασης του ΣΕΓΑΣ

Δεβετζή: Για τυπικούς λόγους η απόρριψη της προσφυγής της κατά απόφασης του ΣΕΓΑΣ

Η εκπρόθεσμη κατάθεση της προσφυγής της οδήγησε στην απόρριψή της και έτσι δεν κατάφερε να αποδείξει την αθωώτητά της για παράβαση των διατάξεων περί ντόπινγκ

Δεβετζή: Για τυπικούς λόγους η απόρριψη της προσφυγής της κατά απόφασης του ΣΕΓΑΣ
Για λόγους καθαρά τυπικούς απορρίφθηκε ως απαράδεκτη η προσφυγή της ολυμπιονίκου Πηγής Δεβετζή κατά της απόφασης της Πειθαρχικής Επιτροπής του ΣΕΓΑΣ, με την οποία είχε κριθεί πειθαρχικά ελεγκτέα για παράβαση των διατάξεων περί ντόπινγκ.

Όπως εξηγεί η κ.Δεβετζή, δια του πληρεξουσίου δικηγόρου της Μιχάλη Δημητρακόπουλου, «δυστυχώς το ΑΣΕΑΔ απέρριψε ως απαράδεκτη την προσφυγή και δεν εισήλθε στην εξέταση της ουσίας των λόγων της προσφυγής της Ολυμπιονίκου, που αποδείκνυαν την αθωότητά της, γιατί ο τότε δικηγόρος της την κατέθεσε εκπρόθεσμα.
    Για λόγους δηλαδή τυπικούς, η Πηγή Δεβετζή απώλεσε τη δικονομική δυνατότητα να αποδείξει την αθωότητά της ενώπιον των τακτικών δικαστών του ΑΣΕΑΔ».
Κλείσιμο


Το πλήρες κείμενο της ανακοίνωσης της κ.Δεβετζή, δια του πληρεξουσίου δικηγόρου της, έχει ως εξής:


    Δημοσιεύτηκε σήμερα η απόφαση του ΑΣΕΑΔ σχετικά με την προσφυγή της Ολυμπιονίκου Πηγής Δεβετζή κατά της απόφασης της Πειθαρχικής Επιτροπής του ΣΕΓΑΣ, με την οποία κρίθηκε πειθαρχικά ελεγκτέα για παράβαση των διατάξεων περί ντόπινγκ.
    Δυστυχώς το ΑΣΕΑΔ απέρριψε ως απαράδεκτη την προσφυγή και δεν εισήλθε στην εξέταση της ουσίας των λόγων της προσφυγής της Ολυμπιονίκου, που αποδείκνυαν την αθωότητά της, γιατί ο τότε δικηγόρος της την κατέθεσε εκπρόθεσμα.
    Για λόγους δηλαδή τυπικούς, η Πηγή Δεβετζή απώλεσε τη δικονομική δυνατότητα να αποδείξει την αθωότητά της ενώπιον των τακτικών δικαστών του ΑΣΕΑΔ.


Μιχάλης Δημητρακόπουλος
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης