Βίντεο: Έριξε το «κάστρο» της Ρεάλ η Θέλτα!

Βίντεο: Έριξε το «κάστρο» της Ρεάλ η Θέλτα!

Νέο κάζο για την Ρεάλ. Μετά το σοκ στη Σεβίλλη, η βασίλισσα βίωσε νέο για το Κύπελλο, αφού η Θέλτα θριάμβευσε στο «Μπερναμπέου» παίρνοντας τη νίκη 2-1 και πλεονέκτημα πρόκρισης με γκολ του Κάστρο

Βίντεο: Έριξε το «κάστρο» της Ρεάλ η Θέλτα!
Θα… ματώσει για να πάρει την πρόκριση στα ημιτελικά του Copa del Rey η Ρεάλ! Η Θέλτα «άλωσε» το κάστρο της ομάδας του Ζιντάν (ήταν αήττητη από τον περσινό Φλεβάρη, 1-0 από Ατλέτικο για το πρωτάθλημα) και με το 2-1 στο «Μπερναμπέου» είναι καβάλα στ’ άλογο της πρόκρισης. 

Σχετικά, ήρεμα κύλησε το πρώτο ημίχρονο με την ομάδα του Ζινεντίν Ζιντάν να έχει μεν την κυριαρχία αλλά να μην μπορεί να «στριμώξει» τους φιλοξενούμενους. Σε αργό τέμπο πήγε το παιχνίδι και στο δεύτερο 45λεπτο ο Μπερίτσο. Τσούκου-τσούκου και η… ζημιά έγινε με τον Ιάγκο Άσπας να ανοίγει το σκορ στο 64ο λεπτό. 

Κλείσιμο
Η χαρά για την ομάδα του Βίγκο κράτησε μόλις τέσσερα λεπτά αφού στο 69’ ο Μαρσέλο απάντησε με υπέροχο σουτ κι όλα έδειχναν πως η «βασίλισσα» ξύπνησε. Σε 58 δευτερόλεπτα η Θέλτα χτύπησε και πάλι, αυτή την φορά με τον Κάστρο, ο οποίος στο 70’ έκανε το 2-1. Η Ρεάλ πίεσε στο φινάλε και θα μπορούσε να είχε ισοφαρίσει αν ο Μπενζεμά δεν πέταγε… στα σκουπίδια την μεγάλη ευκαιρία που του παρουσιάστηκε λίγο πριν το τελευταίο σφύριγμα. 

Πηγή: sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης