Παναθηναϊκός: Συμφωνία με Λυμπερόπουλο

Παναθηναϊκός: Συμφωνία με Λυμπερόπουλο

Η διοίκηση του Παναθηναϊκού και ο Νίκος Λυμπερόπουλος τα βρήκαν σε όλα στο ραντεβού της Τρίτης και την Τετάρτη αναμένεται να οριστικοποιηθεί η επιστροφή του «Λύμπε» στο «τριφύλλι» ως τεχνικός διευθυντής στην συνάντηση που θα έχει με τον Γιάννη Αλαφούζο

Παναθηναϊκός: Συμφωνία με Λυμπερόπουλο
Η δεύτερη συνάντηση του Νίκου Λυμπερόπουλου με τα στελέχη της ΠΑΕ Παναθηναϊκός την τελευταία εβδομάδα έβγαλε... λευκό καπνό και ο παλαίμαχος άσος του συλλόγου θα είναι ο νέος τεχνικός διευθυντής του «τριφυλλιού», εκτός και αν συμβεί νέα θεαματική ανατροπή δεδομένων στην υπόθεση! 

Για περίπου δύο ώρες, ο «Λύμπε» συζήτησε με το κλαμπ για την φιλοσοφία του και υπήρχε ξεκάθαρη ταύτιση απόψεων ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Κλείσιμο
Όπως είχαμε αναφέρει αποκλειστικά από τα ξημερώματα της Τρίτης, ο Λυμπερόπουλος είχε κερδίσει την προτίμηση του Γιάννη Αλαφούζου στο... 90', αφήνοντας σε δεύτερο πλάνο τον μέχρι τότε φαβορί, Κώστα Αντωνίου!

Την Τετάρτη ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού θα συναντηθεί με τον εκλεκτό για την θέση του τεχνικού διευθυντή, ώστε να «κλειδώσει» και τυπικά η επιστροφή του Λυμπερόπουλου στον σύλλογο μετά από δεκατρία ολόκληρα χρόνια!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης