Ολυμπιακός: Απόλυτη αφοσίωση στο παιχνίδι με τη Γιουνγκ Μπόις για τη νίκη και την πρόκριση

Ολυμπιακός: Απόλυτη αφοσίωση στο παιχνίδι με τη Γιουνγκ Μπόις για τη νίκη και την πρόκριση

Αν πάρει ισοπαλία ή κερδίσει, περνάει στην επόμενη φάση, ενώ έχει τη δυνατότητα να διεκδικήσει και την πρωτιά στον όμιλο, η οποία θα του φέρει καλύτερη και πιο ευνοϊκή κλήρωση στους «32» - Οι πιθανές ενδεκάδες

Ολυμπιακός: Απόλυτη αφοσίωση στο παιχνίδι με τη Γιουνγκ Μπόις για τη νίκη και την πρόκριση
Πέρασαν κιόλας 17 μέρες από την τελευταία φορά που ο Ολυμπιακός έδωσε παιχνίδι επίσημο. Ηταν το μεγάλο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, του οποίου επικράτησε με 3-0 εύκολα εντός έδρας, αφού στη συνέχεια τα γνωστά προβλήματα του ελληνικού ποδοσφαίρου, δεν επέτρεψαν στους πρωταθλητές Ελλάδος να αγωνιστούν στο πρωτάθλημα. 

Ολο το βάρος πέφτει φυσικά στη σημερινή μάχη με τη Γιουνγκ Μπόις (22:05, Cosmote Sport 3), αφού αν ο Ολυμπιακός πάρει ισοπαλία ή κερδίσει, περνάει στην επόμενη φάση του Europa League. Φυσικά, έχει τη δυνατότητα να διεκδικήσει και την πρωτιά στον όμιλο, η οποία θα του φέρει καλύτερη και πιο ευνοϊκή κλήρωση στους «32». 

Κλείσιμο
Ο τεχνικός Μπέντο με δηλώσεις του τόνισε ότι ο Ολυμπιακός θα παίξει για τη νίκη και μόνο, ενώ ξεκαθάρισε ότι τα προβλήματα που έχουν προκύψει, είτε απουσιών, είτε η αγωνιστική απραξία, δεν μπορούν να σταματήσουν τους παίκτες του. Και συνέχισε λέγοντας ότι είναι δουλειά του ίδιου να βρίσκει λύσεις.

Στα αγωνιστικά, τα προβλήματα είναι ουκ ολίγα, αφού εκτός μάχης έχει μείνει ο Καρντόσο, ενώ στην αποστολή δεν βρίσκονται επίσης οι Μαρίν και Τσόρι Ντομίνγκες, ενώ το ίδιο συνέβη και με τους Ρομαό και Ντε Λα Μπέγια. Αντίθετα, θέση στη 18αδα πήρε ο Ανδρούτσος. Στην διάθεση του Μπέντο δεν είναι ούτε ο Στέφανος Καπίνο, καθώς συνεχίζει την θεραπεία για την θλάση που έχει υποστεί. Γάντια βασικού θα πάρει ο Νικόλα Λεάλι και στον πάγκο θα κάτσει ο Χουτεσιώτης.

Από την πλευρά της η ελβετική ομάδα για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό απόψε το βράδυ θα έχει δεδομένα μία απουσία, αλλά και δύο αμφιβολίες λόγω τραυματισμών. Τιµωρηµένος είναι και θα απουσιάσει σίγουρα ο Μ’Μπαµπού, ο οποίος αποβλήθηκε κόντρα στον ΑΠΟΕΛ στο τελευταίο παιχνίδι. Την τελευταία στιγµή θα κριθεί η συµµετοχή του Κούµπο, ενώ αµφίβολος είναι και ο Ραβέτ.


Πιθανές ενδεκάδες

Ολυμπιακός: (4-2-3-1): Λεάλι - Φιγκέιρας, Μποτία, Ντα Κόστα, Ρέτσος - Μιλιβόγεβιτς, Μαρτίνς – Ελιουνούσι, Φορτούνης, Σεμπά - Ιντέγε

Γιουνγκ Μπόις: (4-4-2): Μβογκό - Λέτσιακς, Ροσάτ, Βον Μπέρκγκεν, Σούτερ - Σουλεϊμάνι, Σανόγκο, Μπερτόν, Ραβέτ - Οαρό, Φρέι
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης