Φουλ επίθεση το σχέδιο του ΠΑΟΚ κόντρα στην ΑΕΚ

Φουλ επίθεση το σχέδιο του ΠΑΟΚ κόντρα στην ΑΕΚ

Την πρώτη του νίκη σε ντέρμπι τη φετινή σεζόν ψάχνει ο ΠΑΟΚ, ο οποίος υποδέχεται την ΑΕΚ στην Τούμπα

Φουλ επίθεση το σχέδιο του ΠΑΟΚ κόντρα στην ΑΕΚ
Αποφασισμένοι να επιστρέψουν στις νίκες στο πρωτάθλημα, ύστερα και από την επικράτηση επί της Λάρισας για το Κύπελλο Ελλάδας, παρουσιάζονται στον ΠΑΟΚ. 

Οι Θεσσαλονικείς υποδέχονται απόψε την ΑΕΚ στην Τούμπα, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας, και πρόθεσή τους είναι να πάρουν το πρώτο τους ντέρμπι τη φετινή σεζόν (19:30, Novasports 1, ΣΠΟΡ FM 94,96 και sport-fm.gr). 

Κλείσιμο
Ο Βλάνταν Ίβιτς στάθηκε ιδιαίτερα στις χαμένες ευκαιρίες που χάνουν οι παίκτες τους και στοιχίζουν βαθμούς στην ομάδα. Άλλωστε, τα στατιστικά για τους επιθετικούς είναι πολύ άσχημα και εκεί στάθηκε ο Σέρβος τεχνικός σε πρόσφατη ομιλία του. 

«Εγώ σας πιστεύω, μπορείτε να πετύχετε περισσότερα πράγματα. Η ομάδα παίζει καλά, οι ευκαιρίες που χάνουμε είναι το πρόβλημα», είπε μεταξύ άλλων ο 39χρονος προπονητής. 

Ο Ίβιτς αναμένεται να ξεκινήσει με τον Γλύκο κάτω από τα δοκάρια, ενώ μπροστά από τον διεθνή τερματοφύλακα θα είναι οι Μάτος, Βαρέλα (ή Κρέσπο), Τζαβέλλας και Λέοβατς. 

Την τριάδα στα χαφ θα αποτελέσουν οι Τσίμιροτ, Κάνιας και Σάχοφ. Στην επίθεση θα παίξουν οι Ροντρίγκες, Τζαλμά ή Περέιρα και Αθανασιάδης. 

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Μπρκιτς, Κίτσιου, Μαλεζάς, Χαρίσης, Μπίσεσβαρ, Μυστακίδης και Τιάμ. Εκτός έμεινε ο Τζαβέλλας, ο οποίος αναμένεται να είναι έτοιμος για τον εντός έδρας αγώνα με την Καραμπάγκ στην Τούμπα που ακολουθεί.

Πηγή: sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης