Παναθηναϊκός: Βασικός υποψήφιος ο Πασκουάλ, καβγάς Γιαννακόπουλου-Πεδουλάκη

Παναθηναϊκός: Βασικός υποψήφιος ο Πασκουάλ, καβγάς Γιαννακόπουλου-Πεδουλάκη

Φαβορί για τον πάγκο του Παναθηναϊκού χρίζει τον Τσάβι Πασκουάλ η Mundo Deportivo. Το καταλανικό Μέσο κάνει λόγο για επαφές μεταξύ των δύο πλευρών, δίχως ακόμα να υπάρχει κάτι οριστικό

Παναθηναϊκός: Βασικός υποψήφιος ο Πασκουάλ, καβγάς Γιαννακόπουλου-Πεδουλάκη
Την ώρα που στον Παναθηναϊκό Superfoods γίνονται ακόμα διεργασίες για τον αντι-Πεδουλάκη, στην Βαρκελώνη… πάνε την υπόθεση ένα βήμα παρακάτω! 

Κι αυτό γιατί η Mundo Deportivo αναφέρει πως ο Τσάβι Πασκουάλ είναι ο «βασικός υποψήφιος για τον πάγκο του τριφυλλιού»! 

Στο δημοσίευμα σημειώνεται πως «ανάμεσα στον Καταλανό προπονητή και τους πράσινους υπάρχουν ήδη επαφές». Τονίζεται, βέβαια, ότι «για την ώρα δεν υπάρχει επίσημη πρόταση, παρά μόνο επιθυμία των δύο για να συνεργαστούν»! 

Μέχρι στιγμής, από πλευράς Παναθηναϊκού δεν επιβεβαιώνεται τίποτα, με τους ανθρώπους της ομάδας να τονίζουν πως από Τετάρτη θα προχωρήσει η αναζήτηση τεχνικού και θα προκριθούν κάποιες περιπτώσεις. 

Όπως και να ‘χει, όμως, αυτή του Πασκουάλ είναι ελκυστική, δεδομένου πως μέχρι πέρσι και για οκτώ χρόνια ήταν στην Μπαρτσελόνα (κατέκτησε μία Ευρωλίγκα, τέσσερα πρωταθλήματα, τρία Κύπελλα), άρα σε τοπ επίπεδο, ενώ το κασέ του θεωρείται προσιτό. 
Κλείσιμο

Αξίζει να σημειώσουμε πως από τα πολλά ονόματα που ακούγονται ως υποψήφιοι για την τεχνική ηγεσία του Εξάστερου, θα πρέπει να… σβήσουμε αυτό του Παναγιώτη Γιαννάκη, καθώς ο «δράκος» δεν βρίσκεται στην πράσινη λίστα και δεν τίθεται θέμα πρόσληψής του.


Το τριφύλλι είχε ανακοινώσει το απόγευμα της Τρίτης το «διαζύγιο» με τον 52χρονο τεχνικό, ο οποίος είχε αναλάβει τις τύχες της ομάδας το καλοκαίρι. Υπενθυμίζεται πως οι τίτλοι τέλους έπεσαν μετά από άρνηση του «Άρτζι» να προστεθεί στο τεχνικό τιμ προπονητής από το NBA που θα ειδικεύεται στα επιθετικά συστήματα. 


Αναλυτικά η ανακοίνωση 

«Την παραίτησή του από την τεχνική ηγεσια του Παναθηναϊκού Superfoods υπέβαλε ο Αργύρης Πεδουλάκης μετά από συνάντηση που είχε με τη διοίκηση της ΚΑΕ. Η παραίτησή του έγινε αποδεκτή».



Φραστικό επεισόδιο Γιαννακόπουλου-Πεδουλάκη

Οι κλυδωνισμοί από το -25 στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας ήταν άμεσοι στις τάξεις του Παναθηναϊκού, αφού ακολούθησε έντονο επεισόδιο μεταξύ του ισχυρού άνδρα της «πράσινης» ΚΑΕ και του πρώην (πια) προπονητή της ομάδας.

Αμφότεροι συναντήθηκαν στον χώρο των αποδυτηρίων του «Νίκος Γκάλης» και εν συνεχεία στο γραφείο του Μάνου Παπαδόπουλου, με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο να εκφράζει σε έντονο ύφος τα παράπονά του λέγοντας - μεταξύ άλλων - στον 52χρονο προπονητή: «σου έδωσα το μεγαλύτερο budget, από τότε που έφυγε ο Ομπράντοβιτς και δεν μπορείς να είσαι ούτε ανταγωνιστικός», σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες.

Αυτό ήταν και το λάδι στη φωτιά αφού κουβέντα στην κουβέντα ανέβηκαν οι τόνοι και οι φωνές έφτασαν μέχρι τα αποδυτήρια της... Σζολνόκι! Μάλιστα οι παίκτες της Ουγγρικής ομάδας παραξενεύτηκαν και προσπαθούσαν να καταλάβουν τι είχε συμβεί. Οι κουβέντες που ακούστηκαν ήταν κάτι παραπάνω από... βαριές, ενώ μάρτυρες της έντασης ήταν και μερικοί άνθρωποι της ΑΕΚ που εκείνη την ώρα περιφέρονταν στον χώρο, καθώς απέμενε μία ώρα για την έναρξη του αγώνα για το Champions League.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης