Ο πρόεδρος της ισπανικής λίγκας απάντησε στο μεγάλο ερώτημα: «Μέσι ή Κριστιάνο»

Ο πρόεδρος της ισπανικής λίγκας απάντησε στο μεγάλο ερώτημα: «Μέσι ή Κριστιάνο»

O Χαβιέ Τέμπας λίγες μέρες μετά την επανεκλογή του στην προεδρία της ισπανικής Λίγκας και δεν είχε κανένα πρόβλημα να απαντήσει σε… καυτές ερωτήσεις 

Ο πρόεδρος της ισπανικής λίγκας απάντησε στο μεγάλο ερώτημα: «Μέσι ή Κριστιάνο»
Σε μερικά πολύ δημοφιλή διλήμματα του παγκοσμίου ποδοσφαίρου απάντησε ο Χαβιέ Τέμπας που παραχώρησε συνέντευξη σε ισπανικό Μέσο με αφορμή την επανεκλογή του στην προεδρία της ισπανικής Λίγκας. 

Ο Ισπανός παράγοντας μίλησε στο «Cadena Ser» για το ποιον προτιμά ανάμεσα σε Μέσι και Κριστιάνο Ρονάλντο και η απάντηση του ήταν ξεκάθαρη: «Ο Μέσι βρίσκεται στη στρατόσφαιρα». 

Κλείσιμο
Παράλληλα, δεν έκρυψε την προτίμησή του στον Ντιέγκο Σιμεόνε σε σχέση με τους Ζινεντίν Ζιντάν και Λουίς Ενρίκε: «Ο Τσόλο σημαδεύει μια ολόκληρη εποχή με ένα συγκεκριμένο στιλ ποδοσφαίρου».

Ενώ μεταξύ ανάμεσα σε Ζοζέ Μουρίνιο και Πεπ Γκουαρντιόλα η απάντηση είναι ξεκάθαρη: «Γκουαρντιόλα». 

Την ίδια στιγμή δεν παρέλειψε να πάρει θέση για το θέμα που προέκυψε με τον Ζεράρ Πικέ και την απόφαση του παίκτη να αποσυρθεί από την εθνική Ισπανίας μετά Μουντιάλ του 2018: «Πρόκειται για ένα θέμα περισσότερο πολιτικό παρά αθλητικό. Είναι πολύ έξυπνος και έχει φορέσει τη φανέλα της εθνικής πάνω από 80 φορές και έχει αποδείξει την αφοσίωσή του. Ωστόσο πιστεύω ότι απλά είναι κουρασμένος από όλο αυτό και θα το ξανασκεφτεί στο μέλλον». 

Επιπλέον ρωτήθηκε για το φετινό φαβορί στην κούρσα του ισπανικού τίτλου: «Αυτό το πρωτάθλημα θα είναι πολύ πιο δύσκολο να κατακτηθεί για τον οποιονδήποτε. Θα υπάρχει μεγάλη πίεση. Εκτός από τις ισχυρές Ρεάλ Μαδρίτης, Μπαρτσελόνα και Ατλέτικο, η Σεβίλλη και η Βιγιαρεάλ θα είναι ιδιαίτερα δυνατές».
Πηγή:www.sport-fm.gr


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης