Το παίρνει πάνω του για «Σίφο» ο Στραματσόνι

Το παίρνει πάνω του για «Σίφο» ο Στραματσόνι

Τα ρέστα του για την απόκτηση του Γκόρντον Σίλντενφελντ δίνει ο Παναθηναϊκός

Το παίρνει πάνω του για «Σίφο» ο Στραματσόνι
Μπαρουτοκαπνισμένος, όσον αφορά την ενίσχυση του ρόστερ είναι ο Παναθηναϊκός, με τους «πράσινους» να έχουν «ζεσταθεί» για τα καλά μετά την πρόκριση στα πλέι οφ του Europa League και να θέλουν τώρα το βήμα παραπάνω. 

Στις τάξεις του «τριφυλλιού» βλέπουν ότι το φετινό ρόστερ είναι το καλύτερο των τελευταίων ετών και συνάμα ικανό να πετύχει τους στόχους και για αυτό το λόγο δεν θέλουν να αφήσουν εκκρεμότητες στο ρόστερ. 

Κλείσιμο
Οι «πράσινοι» θεωρούν πως με την προσθήκη του Σίλντενφελντ θα έχουν την καλύτερη δυνατή ομάδα και για αυτό το λόγο ο Αντρέα Στραματσόνι έχει πάρει την υπόθεση πάνω του τα τελευταία 24ωρα. 

Ο «Στράμα» αναμένεται να έχει συνάντηση με τον ισχυρό άνδρα της Ντιναμό, Ζντράφκο Μάμιτς, για να ξεκαθαρίσει επί της ουσίας η ιστορία με τον Κροάτη στόπερ. 

Πάντως, οι Κροάτες, ξεκαθάρισαν στην πλευρά του παίκτη, ότι τον υπολογίζουν για τα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ και θα αποφασίσουν μετά τα παιχνίδια με τη Σάλτσμπουργκ, παρόλο που και ο Παναθηναϊκός τον θέλει επίσης για τα πλέι οφ και τα ματς με την Μπρόντμπι. 

Όσον αφορά τα μεταγραφικά, υπάρχει πάντα ανοικτό το θέμα του χαφ, με τους Στραματσόνι – Ζιλμπέρτο να κοιτούν την περίπτωση ενός μέσου που θα αξίζει. 

Οι περιπτώσεις των Ταχτσίδη – Κονέ, φαίνεται πως δεν συγκεντρώνουν κάποιες πιθανότητες, σε αντίθεση με αυτή του Μανώλη Σιώπη. Ο Παναθηναϊκός είχε δείξει ενδιαφέρον από πέρσι, αλλά οι απαιτήσεις του παίκτη ήταν εμπόδιο. Στο «τριφύλλι» θα εξετάσουν ξανά την υπόθεση, μόνο αν ο Πανιώνιος χαμηλώσει τις απαιτήσεις του. 

Μέσα στη μέρα αναμένεται να ανακοινωθεί επίσημα ο Ζέκα που συμφώνησε στην επέκταση της συνεργασίας του με τους «πράσινους» μέχρι το 2019, ενώ επιστρέφει στην ομάδα ο Χουχούμης, αφού δεν προχώρησε ο δανεισμός του στην Τερνάνα και μέσα στις επόμενες μέρες θα αποφασιστεί το μέλλον του.

Πηγή: sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης