Σφαιρόπουλος: «Δεν θα πάρουμε 4άρι, στηρίζουμε τους Έλληνες»

Σφαιρόπουλος: «Δεν θα πάρουμε 4άρι, στηρίζουμε τους Έλληνες»

Ο προπονητής των πρωταθλητών ξεκαθάρισε ότι δεν γίνει μεταγραφική κίνηση για την συγκεκριμένη θέση και εξήγησε το «γιατί» - Κοντά σε συμφωνία με τον 22χρονο Πάρη Μαργκό οι ερυθρόλευκοι

Σφαιρόπουλος: «Δεν θα πάρουμε 4άρι, στηρίζουμε τους Έλληνες»
Φρένο στα μεταγραφικά σενάρια (όσον αφορά τους ξένους) για τη θέση «4» έβαλε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, ενώ πληροφορίες θέλουν τους ερυθρόλευκους κοντά στην απόκτηση του Πάρη Μαραγκού.

«Δε θα πάρουμε "4άρι" στην ομάδα μας, γιατί ήδη έχουμε 3 Έλληνες παίκτες (Πρίντεζης, Αγραβάνης, Παπαπέτρου) που μπορούν να αντεπεξέλθουν στην πίεση. Ο Ολυμπιακός εδώ και χρόνια στηρίζει το ελληνικό στοιχείο στο ρόστερ του» είπε απ' το Ηράκλειο στο περιθώριο της συνέντευξης Τύπου του 1ου International Basketball Tournament (23-25/9 με τη συμμετοχή και των Εφές, Ερυθρού Αστέρα & Χάποελ Ιερουσαλήμ).

Κλείσιμο
Κι αυτή η αναφορά στο ελληνικό στοιχείο, ενισχύει τις φήμες που θέλουν τους ερυθρόλευκους να βρίσκονται κοντά στην συμφωνία με τον 22άχρονο Έλληνα διεθνή με τις αναπτυξιακές ομάδες Πάρη Μαραγκό.

Ο 22χρονος πάουερ φόργουρντ (2.06μ.) την τελευταία τετραετία βρισκόταν στις ΗΠΑ όπου αγωνίστηκε στο NCAA με τα κολέγια Τζορτζ Ουάσινγκτον και Αμέρικαν Γιουνιβέρσιτι και αφού ολοκλήρωσε τις σπουδές του αποφάσισε να επαναπατριστεί.

Ο Ολυμπιακός ενδιαφέρθηκε για την περίπτωση του και λογικά σύντομα θα ανακοινώσει την απόκτηση του, καθώς οι δύο πλευρές βρίσκονται πολύ κοντά σε συμφωνία. Ο Μαραγκός έχει ξεκινήσει από τα τμήματα υποδομής του Παναθηναϊκού και αναμένεται να έχει έναν ρόλο σαν αυτόν που είχε την περασμένη σεζόν ο Μιχάλης Τσαϊρέλης ο οποίος συμπλήρωνε την φροντ λάιν των «ερυθρόλευκων».

Όσον αφορά την παρουσία του Ολυμπιακού στο τουρνουά, ο κ. Σφαιρόπουλος τόνισε: «Είναι μία πρωτοβουλία που προσπαθεί ν' αναδείξει αρχές στον πολιτιστικό και κοινωνικό τομέα. Είναι πολύ σημαντικό να παίξει ο Ολυμπιακός τόσο δυνατά παιχνίδια. Τέτοια τουρνουά είναι σπάνια στην Ευρώπη γι' αυτό πιστεύω πως ο κόσμος της Κρήτης θ' αγκαλιάσει αυτή την προσπάθεια. Να 'ναι γεμάτο το γήπεδο γιατί είναι ένα θέαμα που δε γίνεται συχνά. Τα αποκαλυπτήρια του Ολυμπιακού θα γίνουν στην Κρήτη. Η ομάδα μας έχει ένα πλούσιο ρόστερ κι ευχαριστώ πολύ τους προέδρους μας γι' αυτό».
Πηγή:www.gazzetta.gr

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης