Τσάμπιονς και Γιουρόπα Λιγκ: υπόσχονται γκολ, μοιράζουν… ευρώ!

Τσάμπιονς και Γιουρόπα Λιγκ: υπόσχονται γκολ, μοιράζουν… ευρώ!

Οι επαναληπτικοί αγώνες του 3ου προκριματικού γύρου του Τσάμπιονς και του Γιουρόπα Λιγκ, με στόχο την είσοδο στον προθάλαμο των ομίλων, τα play offs, είναι ό,τι πρέπει για ταμείο. Με γνωστό το σκορ του πρώτου αγώνα, μπορούμε να κάνουμε τους κατάλληλους συνδυασμούς για καλά κέρδη. Η στήλη ΕΜΠΝΕΥΣΕΙΣ μας προτρέπει και σε ρίσκα που αξίζουν.

Τσάμπιονς και Γιουρόπα Λιγκ: υπόσχονται γκολ, μοιράζουν… ευρώ!
ΑΠΟΕΛ – Ρόζενμποργκ: Επαναληπτικός του 3ου προκριματικού γύρου του Τσάμπιονς Λιγκ. Στον πρώτο αγώνα που είχε γίνει στη Νορβηγία η Ρόζενμποργκ είχε νικήσει 2-1. Προηγήθηκε 2-0 στο ημίχρονο και οι Κύπριοι μείωσαν με τον Εφραίμ στο 67. Κι οι δυο ομάδες είναι πολύ καλές στην επίθεση. Είναι καλή περίπτωση να προτιμήσουμε τον άσο της betshop στο 2.10 και να τον συνδυάσουμε με over στο 2.05 και το goal-goal στο 1.80.

Κλείσιμο
Καραμπάκ – Βιτόρια Πιλζέν: Στο Μπακού του Αζερμπαϊτζάν η Καραμπάκ θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί το 0-0 του πρώτου ματς με τους Τσέχους. Η Καραμπάκ είναι η ομάδα του under στα έξι τελευταία της παιχνίδια. Βάζει γκολ με το σταγονόμετρο, αλλά όταν το βάζει, νικάει. Πολύ δύσκολα το δέχεται. Η Βιτόρια είναι κι αυτή ομάδα του under. Κι αυτή σκοράρει πολύ δύσκολα, αλλά εξ’ ίσου δύσκολα δέχεται το γκολ. Είναι πλήγμα, ωστόσο, που δεν παίζει ο κεντρικός μπακ Γιάν Μπάρανεκ που είναι τιμωρημένος. Η λογική λέει να προτιμήσουμε τον άσο της betshop στο 2.75, το no goal στο 1.50 και το under στο 1.55. Αν ρισκάρουμε, μπορούμε να το παίξουμε 1-0 που δίνει απόδοση 7.50.

Δυναμό Τιφλίδας – Δυναμό Ζάγκρεπ: Στο πρώτο παιχνίδι που έγινε στην πρωτεύουσα τη Κροατίας η Δυναμό είχε νικήσει 2-0, οπότε έχει ένα σοβαρότατο προβάδισμα. Το ματς, ωστόσο, ήταν σε όλα μοιρασμένο. Είχαν ίδιες ευκαιρίες, μοιρασμένη ήταν η κατοχή μπάλας, αλλά και τα σουτ στην αντίπαλη εστία. Η Δυναμό Τιφλίδας είναι κλασική ομάδα του under, το φέρνει σε επτά αγώνες σερί. Αυτή του Ζάγκρεπ είναι αήττητη στα πέντε τελευταία ματς, έχει μόνο νίκες και τα αποτελέσματά της συνήθως είναι στο over. Η λογική λέει ότι το Χ της betshop στο 3.35, με το under στο 1.80 μπορούν να συνδυαστούν. 

Στέαουα –Σπάρτα Πράγας: Στο πρώτο παιχνίδι στην Πράγα το αποτέλεσμα ήταν 1-1, οπότε και δίνει προβάδισμα στην ρουμανική ομάδα που έχει την αβάντα πρόκρισης και με 0-0. Κι οι δυο ομάδες δίνουν μόλις το τρίτο επίσημο ματς στη σεζόν. Στην 1η αγωνιστική του ρουμάνικου πρωταθλήματος η Στεάουα νίκησε 3-1 εκτός έδρας τη Βιτορούλ, με τους διεθνείς Πόπα και Στάντσιου να σκοράρουν. Είναι σε καλή κατάσταση η Στεάουα. Η Σπάρτα δεν έχει βρει, ακόμα τα πατήματά της. Στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος νίκησε 3-2 εντός έδρας την Σλοβάτσκο, τα πήγε καλά μπροστά, αλλά πρέπει να φτιάξει την άμυνά της, που έμπαζε. Τέσσερα ματς - φιλικά και επίσημα - μέχρι το παιχνίδι με την Σλοβάτσκο, τα είχε όλα στο under, με δυο ήττες και ισάριθμες ισοπαλίες. Η λογική λέει να παίξουμε το Χ ημίχρονο, άσο τελικό της betshop που δίνεται στο 6.00. Να μη σημειώσει γκολ η Σπάρτα προσφέρεται στο 3.00. Καλή περίπτωση.

Χάποελ Μπερ Σεβά – Ολυμπιακός: Στο πρώτο ματς στο «Καραϊσκάκης» ο Ολυμπιακός έφερε 0-0 με την ομάδα του Ισραήλ, παίζοντας απαίσια. Ο Βίκτορ θα κάνει αλλαγές εν όψει της ρεβάνς, ενώ δεν θα παίξουν Σιόβας και Ντουρμάζ. Σαφώς κι έχει καλύτερη ομάδα ο Ολυμπιακός, αλλά δεν φτάνει αυτό. Η Χάποελ έχει άμυνα από γρανίτη. Στα πέντε τελευταία ματς δέχτηκε μόλις δυο γκολ και τα δυο στο εντός έδρας ματς από τη Σερίφ Τιρασπόλ στον προηγούμενο γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ. Πριν υποδεχτεί τον Ολυμπιακό, διέλυσε 5-0 εκτός έδρας την Χάποελ Ασκελόν. Ο Ολυμπιακός πρέπει να κοπιάσει πολύ, αλλά και πάλι, δεν μπορεί να είναι σίγουρος. Η λογική λέει να προτιμήσουμε το Χ της betshop στο 3.20 και το under στο 1.55.

ΠΑΟΚ – Άγιαξ: Στην φλεγόμενη Τούμπα ο ΠΑΟΚ καλείται να υπερασπιστεί αυτό το 1-1 που με τόσο κόπο πήρε στο Άμστερνταμ. Ο δικέφαλος προκρίνεται και με 0-0. Πρώτα, συνεπώς, θα κοιτάξει πώς να μην δεχτεί γκολ και μετά πως θα βάλει. Δεν παίζει ο Μίλικ, που πάει στη Νάπολι η τη Λίβερπουλ κι αυτό είναι καλό νέο για τον ΠΑΟΚ. Το κακό είναι ότι επανέρχεται ο Μπαζούρ. Η λογική λέει ότι πρέπει να παίξουμε το Χ1 της betshop για ημίχρονο - τελικό, που δίνεται στο 6.25 και το under στο 1.70.

Μονακό – Φενέρμπαχτσε: Στο πρώτο ματς που είχε γίνει στην Πόλη, η Φενέρ νίκησε 2-1 με δυο γκολ του Εμενίκε, ενώ το γκολ της Μονακό πέτυχε ο Ρανταμέλ Φαλκάο, που επέστρεψε δριμύτερος. Δεν παίζει και πάλι ο Βαν Πέρσι για τους Τούρκους. Η λογική λέει να προτιμήσουμε το Χ της betshop στο 3.35 και το under στο 1.65.

Άντερλεχτ – Ροστόφ: Στο πρώτο παιχνίδι στη Ρωσία, 2-2, η Άντερλεχτ είχε προηγηθεί δυο φορές και ισάριθμες ισοφαρίστηκε, την δεύτερη με πέναλτι. Ο άσος της betshop στο 1.95 μπορεί να συνδυαστεί με το 2.50 να σημειώσει ένα γκολ η Ροστόφ. Και οι δυο ομάδες δεν έχουν παίξει επίσημα παιχνίδια μέχρι να βρεθούν αντιμέτωπες. 

ΑΕΚ – Σεντ Ετιέν: Στο πρώτο ματς στη Γαλλία, η ΑΕΚ πέτυχε το σκοπό της, πήρε ισοπαλία 0-0. Στο ΟΑΚΑ, ωστόσο, πρέπει να σκοράρει για να προκριθεί κι αυτό δεν θα είναι εύκολη υπόθεση. ΟΚ, οι Γάλλοι δεν είναι σε καλό φεγγάρι. Έχασαν σε τρία φιλικά πριν από το 0-0 με την Ένωση. Όμως, είναι γαλλική ομάδα που συμμετέχει σ’ ένα πρωτάθλημα ανώτερο από το δικό μας. Ο Κετσπάγια είναι της λογικής «πρώτα η άμυνα». Η λογική λέει ότι το Χ/Χ της betshop για ημίχρονο – τελικό είναι μια χαρά στο 4.35, όπως και το under στο 1.45. Δεν θα πρόκειται για σούπερ ρίσκο να παίξουμε το 0-0 που δίνεται στο 6.50 και το 1-1 στο 6.00

ΑΙΚ – Παναθηναϊκός: Στο πρώτο ματς που έγινε στη Λεωφόρο, ο Παναθηναϊκός νίκησε 1-0 με κεφαλιά του Μολέδο. Δεν μπορούμε να πούμε ότι έπαιξε μεγάλη μπάλα, άλλωστε ήταν το πρώτο επίσημο ματς στο κατακαλόκαιρο. Οι Σουηδοί παρουσιάστηκαν ανέλπιστα καλοί, θα μπορούσαν ν’ αποφύγουν την ήττα, καθότι έχασαν τις ευκαιρίες τους. Μην ξεχνάμε ότι το πρωτάθλημά τους είναι σε φουλ σεζόν κι ότι στην πρόβα τζενεράλε πριν υποδεχτούν τον Παναθηναϊκό, νίκησαν 2-0 τη Φάλκενμπεργκ. Ποντάρουν κυρίως στην άμυνά τους, που αποδείχτηκε πολύ καλή. Η λογική λέει ότι το Χ της betshop στο 3.20 είναι μια χαρά, όπως και το under στο 1.65. Το 8.50 στο 0-0 δεν είναι και σούπερ ρίσκο.

ΠΑΣ Γιάννινα – Άλκμααρ: Στο πρώτο ματς που έγινε στην Ολλανδία, η Άλκμααρ νίκησε 1-0. Ο ΠΑΣ θα πάει να παίξει αυτό το ματς έχοντας κατά νου εκείνο το φοβερό, όσο και ανέλπιστο, 3-0 επί της Οντ στον προηγούμενο γύρο του Γιουρόπα Λιγκ. Επίσης, θα είναι γι αυτόν το τέταρτο επίσημο μετά τα δυο με την Οντ, ενώ για την Άλκμααρ μόλις το δεύτερο. Προφανώς και οι Ολλανδοί έχουν καλύτερη ομάδα από τους Γιαννιώτες, αλλά η ζέστη μπορεί να παίξει ένα ρόλο. Η λογική λέει ότι το Χ2 της betshop για ημίχρονο – τελικό που δίνεται στο 4.50 είναι μια χαρά. Όπως και το 2.50 να βάλει ένα γκολ ο ΠΑΣ.

Ελσίνκι – Γκέτεμποργκ: Στο πρώτο ματς που έγινε στη Σουηδία, η Ελσίνκι έκανε τη μεγάλη έκπληξη, κερδίζοντας 2-1. Οι Φινλανδοί έχουν μόλις τρεις… Φινλανδούς στην ενδεκάδα τους, όλοι οι άλλοι είναι ξένοι. Που σημαίνει ότι δεν ήταν και σούπερ  - σούπερ έκπληξη το διπλό. Άλλωστε, η Γκέτεμποργκ παραμένει σε πολύ χλωμό φεγγάρι τελευταία, όπου συνήθως χάνει και βάζει από ένα έως κανένα γκολ. Στο τελευταίο της ματς στο πρωτάθλημα έφερε 1-1 εντός έδρας με την Γιόνσενπινγκ. Η λογική λέει ότι ο άσος της betshop στο 3.00 και το goal – goal στο 1.70 είναι καλή περίπτωση, όπως και το 2.00 να σημειωθούν 2-3 γκολ.

Γουέστ Χαμ – Ντομζάλε: Στο πρώτο ματς στη Σλοβενία η Ντομζάλε είχε κάνει την σούπερ έκπληξη, νικώντας 2-1 τους Άγγλους. Μάλιστα, η Γουέστ Χαμ είχε ισοφαρίσει με πέναλτι. ΟΚ, θαύματα δεν γίνονται κάθε μέρα. Η λογική λέει να παίξουμε το 1/1 της betshop που προσφέρεται στο 1.60. Το no goal στο 1.50. Η απόδοση για 4-5 γκολ δίνεται στο 3.30

Απόλλων Λεμεσού – Γκρασχόπερς: Στο πρώτο ματς στην Ελβετία, η Γκρασχόπερς νίκησε 2-1 με γκολ στις καθυστερήσεις, ενώ ο Απόλλων έχασε πέναλτι στο 0-0. Απερίγραπτοι ήταν οι γηπεδούχοι, καταπληκτικοί οι Κύπριοι που είχαν τον έλεγχο σε όλη την διάρκεια του ματς. Πριν πάει στην Κύπρο, η Γκρασχόπερς έχασε 4-3 εκτός έδρας από την Λουκέρνη. Οι Ελβετοί έχουν παιχνίδια στα πόδια τους και οι Κύπριοι μόλις ένα, αυτό που έπαιξαν στην Ελβετία. Η λογική λέει να παίξουμε τον άσο στο 2.20 της betshop. Μπορούμε να τον συνδυάσουμε με το over στο 1.85.

Μπρόντμπι – Χέρτα Βερολίνου: Στο πρώτο παιχνίδι στο Βερολίνο η Χέρτα είχε νικήσει 1-0 με γκολ του διεθνή Σλοβένου Ιμπίσεβιτς. Στην πρόβα τζενεράλε πριν τον επαναληπτικό με τη Χέρτα, η Μπρόντμπι έφερε 2-2 εντός έδρας με τη Χόρσενς. Η Χέρτα έπαιξε φιλικό εκτός έδρας με την Μπράουνσβαϊκ και την νίκησε 2-1. Είναι τουλάχιστον μία κλάση ανώτερη. Η λογική λέει να προτιμήσουμε το 2.05 της betshop στο διπλό και να μην σκοράρει η γηπεδούχος, που προσφέρεται στο 2.80. 

 
ΕΜΠΝΕΥΣΕΙΣ
Γιούνγκ Μπόις – Σαχτάρ: Το διπλό ημίχρονο, διπλό τελικό της betshop που προσφέρεται στο 3.05 είναι ευκαιρία, όπως και το 3.40 να μη σημειώσει γκολ η γηπεδούχος.
Ερυθρός Αστέρας – Λουντογκόρετς: Το διπλό ημίχρονο, άσο τελικό, η betshop το’ χει στο 20.00
Καμπάλα –Λιλ: Το Χ ημίχρονο, διπλό τελικό η betshop το δίνει στο 4.35
Κορκ Σίτι – Γκενκ: Το Χ της betshop προσφέρεται στο 3.30 και το 1-1 στο 6.25.
Βιτορούλ Κοστάντα – Γάνδη: Το διπλό ημίχρονο, διπλό τελικό στο 3.60 είναι μια χαρά. Όπως και το 2.90 να μη βάλει γκολ η Βιτορούλ.
 
 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης