Βίντεο: Χαμός στην υποδοχή των Καβαλίερς - Πώς «τρόλαρε» τους Γουόριορς ο Λεμπρόν

Βίντεο: Χαμός στην υποδοχή των Καβαλίερς - Πώς «τρόλαρε» τους Γουόριορς ο Λεμπρόν

Τελευταίος βγήκε από το αεροπλάνο ο μεγάλος Λεμπρόν Τζέιμς, με το τρόπαιο στα χέρια και τον κόσμο να παραληρεί - «Δούλεμα» στους Γουόριορς ο Λεμπρόν με μπλούζα... Ultimate Warrior

Βίντεο: Χαμός στην υποδοχή των Καβαλίερς - Πώς «τρόλαρε» τους Γουόριορς ο Λεμπρόν
Ο κακός χαμός στο αεροδρόμιο του Κλίβελαντ κατά την άφιξη των πρωταθλητών. 

Χιλιάδες φίλοι των Καβς περίμεναν υπομονετικά τον Λεμπρόν Τζέιμς και την παρέα του και τους αποθεώσαν όπως αρμόζε για το μεγάλο επίτευγμά τους. Άλλωστε οι κάτοικοι της Πολιτείας περίμεναν 52 χρόνια για μια μεγάλη κούπα… 

Κλείσιμο


Ο «βασιλιάς» βγήκε τελευταίος από το αεροπλάνο, με το τρόπαιο του NBA στα χέρια και τον κόσμο από κάτω να παραληρεί και μόνο στην εικόνα των παικτών. Το κλίμα ήταν κάτι παραπάνω από γιορτινό, με τους αστέρες του Κλίβελαντ να «παίζουν» με τον κόσμο και τον Τζέι Αρ Σμιθ γυμνό να κλέβει τις εντυπώσεις. 



Υπενθυμίζεται πως για την Τετάρτη είναι προγραμματισμένη η καθιερωμένη παρέλαση των πρωταθλητών, γύρω-γύρω στο Κλίβελαντ, όπου αναμένεται να γίνει εξίσου πανικός. 




Τρολάρισμα του ΛεΜπρον στους Γουόριορς
Έναν έξυπνο τρόπο να τρολάρει τους Γουόριορς για την κατάκτηση του τίτλου βρήκε ο Λεμπρόν Τζέιμς κατά την επιστροφή των Καβαλίερς στο Οχάιο. 

Ο «βασιλιάς» κατέβηκε από το αεροπλάνο με την κούπα ανά χείρας και φορώντας μια μπλούζα Ultimate Warrior, με τη μορφή του αδικοχαμένου άλλοτε αστέρα του WWE. 

Η επιλογή του ονόματος, που μεταφράζεται ως απόλυτος πολεμιστής, μάλλον δεν είναι τυχαία και «καρφώνει» τους Γουόριορς που παρέδωσαν το στέμμα τους στο Κλίβελαντ.



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης