Επαφές ΠΑΟΚ με Μίλαν για Αγκάτσι

Επαφές ΠΑΟΚ με Μίλαν για Αγκάτσι

Διαπραγματεύσεις με την Μίλαν έχει ο Λούμπος Μίχελ με στόχο να φέρει στον ΠΑΟΚ τον Αγκάτσι

Επαφές ΠΑΟΚ με Μίλαν για Αγκάτσι
Έχει αποκτήσει τους Μάτος, Σακχοφ, έχει «κλείσει» τον Τζαλμά και γίνονται προσπάθειες για άλλη μια μεταγραφή στον ΠΑΟΚ. Πλέον, στόχος του Λούμπος Μίχελ είναι να «κλείσει» τερματοφύλακα έχοντας καταλήξει στον παίκτη που αποτελεί την πρώτη επιλογή. 

Πρόκειται για τον Μίκαελ Αγκάτσι ο οποίος ανήκει στους «ροσονέρι» αλλά αγωνιζόταν ως δανεικός φέτος στην Μίντλεσμπρο. Ο πρόεδρος και τεχνικός διευθυντής του «Δικεφάλου του Βορρά» έχει προχωρήσει σε επαφές με τους διοικούντες την ιταλική ομάδα για τον 32χρονο Ιταλό πορτιέρο και γίνεται προσπάθεια να βρεθεί η «χρυσή τομή» και να αποκτηθεί έστω και ως δανεικός. 

Κλείσιμο
Σημαντικό σημείο είναι το γεγονός ότι δεν έχει αγωνιστεί σε πολλά παιχνίδια στο τελευταίο χρονικό διάστημα καθώς ακόμη και στην αγγλική ομάδα δεν είναι πολλές συμμετοχές. 

Ωστόσο το ίδιο στοιχείο είναι και αυτό που δίνει αρκετές πιθανότητες στο να έχει θετική κατάληξη η προσπάθεια του Μίχελ. «Εάν έπαιζε δεν θα μπορούσε να τον πάρει ο ΠΑΟΚ», τόνισε στη Livesport άτομο που γνωρίζει πολύ καλά την ιταλική αγορά.

Πηγή:www.sport-fm.gr  

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης