Αντσελότι: «Η Ιρίνα περίμενε στο σπίτι κι ο Κριστιάνο έκανε αποθεραπεία»

Αντσελότι: «Η Ιρίνα περίμενε στο σπίτι κι ο Κριστιάνο έκανε αποθεραπεία»

Ο Ιταλός πρώην τεχνικός της Ρεάλ, ο οποίος αναλαμβάνει άμεσα την Μπάγερν Μονάχου εκθείασε τον επαγγελματισμό του Πορτογάλου άσου

Αντσελότι: «Η Ιρίνα περίμενε στο σπίτι κι ο Κριστιάνο έκανε αποθεραπεία»
Η πιθανότητα να συνεργαστούν εκ νέου φαντάζει απίθανη καθώς ο Κάρλο Αντσελότι σε λίγες ημέρες αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία της Μπάγερν Μονάχου και η Γερμανία δεν προβλέπεται να είναι ο νέος προορισμός του Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ωστόσο οι δύο τους είχαν συνεργαστεί εξαιρετικά στην Ρεάλ Μαδρίτης (πανηγυρίζοντας και τον 10ο τίτλο της ομάδας στο Τσάμπιονς Λιγκ) με τον Ιταλό προπονητή να πλέκει το εγκώμιο του Πορτογάλου άσου για τον επαγγελματισμό και την αφοσίωση που δείχνει στο ποδόσφαιρο. 

Κλείσιμο
Η επιτυχία και ειδικά σε έναν τόσο λαμπερό χώρο όπως το ποδόσφαιρο χρειάζεται θυσίες και αυτό το γεγονός υπερτόνισε σε συνέντευξή στους «Financial Times» ο Κάρλο Αντσελότι, θέλοντας να εξηγήσει το μέγεθος της επιτυχίας του Κριστιάνο Ρονάλντο στην έως τώρα καριέρα του. 

Ο 'Καρλίτο' αποκάλυψε ότι ενώ στο σπίτι του Πορτογάλου βρισκόταν μια γυναίκα όπως η Ιρίνα Σάικ, ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής καθόταν μέχρι τις 3 τα ξημερώματα στο προπονητικό κέντρο για αποθεραπείες. 

«Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έκανε θεραπείες με πάγο στο “Βαλντεντέμπας” στις τρεις το πρωί, αν και η Ιρίνα τον περίμενε στο σπίτι. Δεν τον νοιάζουν τα λεφτά, απλά θέλει να είναι πρώτος. Δεν μπορώ να αποκαλύψω λεπτομέρειες, αλλά μπορώ να σας πω ότι είναι τρομερό ότι ο Κριστιάνο πάντα βάζει την καριέρα του πάνω από τα μοντέλα και άλλα θέματα».

Πηγή: www.sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης